Здравейте!Вчера беше най-гадния ден, който някога съм живял.Излезнахме с милото и ена нейна приятелка, а после ходихме до двама мои.Когато стигнахме на това место, което штяхме да се натискаме с единя мой фр отидохме и си купихме по една бира (нищо сериозно),но се оказа, че прияталката на мойто гадже е голям пияч...Отиде и купи 2 бутилки водка флирт и 2 бутилки загорка от по 2 литра...След като се напихме тръгнахме и аз започнах да правя много лоши неща за ,които сега съжелявам като (пипах приятелката на гаджето ми отзад;Гушнах я и се снимахме) и всичко това пред мойто злато (разбира се с моята повече се закачах, а и тя не ми казваше нищо докато аз го правех на нейната фр.А с този дет ходихме да купиме по бира по принцип на трезво ни си харесва тази дето аз я барах по гъза, но пияна глава не знае що прави.Когато се прибрах златото ми беше писала следното: Oхоо мило ма къде си бе и някакви целувки и такива работи.писахме писахме и аз да не вярваш изтрезнях и започнах да съжелявам много за това, което съм направил и започнах да и се извинявам, но тя ми каза, че вече не може да продължаваме така и излезе от линия... НО ДНЕС НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК.ВИДЯХ, ЧЕ МИ Е ПИСАЛА.След като излезе от линия аз и казах, че съжелявам и,че не е трябвало да става така много и се молих и най-накрая тя ми написа "Обичам те " , за което днес ще ходя на църква и повярвах, че Бог може да помогне във такъв момент.
Baby Bash ft. Pitbull - Outta control [music]] [sunn]
Помоли Бог, да те избави от пиянството ти ....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Тя тайно излиза с братовчед ти. Знам го със сигурност, ние тук в Тийнпроблема сме гадатели на непитани въпроси.
+++Първоначално написано от Take_That
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хахах... Поздравления за добре измислената историясамо0 че закъсня 1 април беше вчера, не ми звучи реално това, което си написал
![]()
Be yourself !
Първоначално написано от jimei
![]()
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бог е в отпуска.Разчитай единствено и само на себе си.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
и на мен не ми звучи реално, но ако е реално те съветвам да си обърнеш внивание- мн си зле !
разни хора, разни идеали...
Освен, че излиза с братовчед ти... преспала е с дядо ти и е направила шпакла на майка ти... още няма да ти разяснявам, но дано да съм познал, че тока спря и кълбото угасна....![]()
![]()
It's too late...
Ахам...Първоначално написано от Hilary_
![]()
Плюс, че ти сам си виновен. Никой не те е карал да се напиваш. А дори и да си пиян трябва да можеш да се държиш адекватно и да можеш да мислиш и да правиш неща, за които после да не съжаляваш!
Но май и Бог няма да успее да те избави от тъпотията ти...
Nike...
Е,това е супер тъпо да се напиеш...има една приказка "като не държиш на алкохол,по-добре не пий,само неприятности ще си докараш"
повярваи ми така е !
Глупава постъпка.След пиянство ходи ся на църква... доста ... злемеко казано
![]()
Ако Бог беше толкова всевишен и правеше чудеса щеше да направи така, че да наебеш другото момиче, без гаджето ти да разбере. А то кво? Бил ви сдобрил отново... Пфф, тва ли ти е чудото!? Като бутна 20лв в джоба на приятелката ти и аз мога да ви сдобря!![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ето това са прости хора!!!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Той иска съвет,а не упреци.. и аз не съм съгласна с постъпката..защото съм била на мястото на пирятелката тидокажи й, че не харесавш това момиче, че е било заради алкохола..кажи й че страшно много съжаляваш..(и аз се сърдих доста,но той дойде при мен обясни ми, че съм единствена .... размекна ме) И още нещо..алкохола е само оправдание : ))