- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не ми дават да седя на вън с приятели...........
Родителите ми или по скоро майка ми не ми дава да съм на вън с приятелиСмисъл постоянно ми звъни да се прибирам и ми казва че не можело по цял ден да съм навън,а се пак сме ваканция ...... и като я помолих да ми даде поне една причина тя каза "защото така" ......... Не я разбирам какво иска по цял ден да седа на компютъра ли
![]()
![]()
![]()
![]()
На колко години си ?Първоначално написано от mishetymalky
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
.. такива са родителите и все пак майкати е била момиче като теп и знае какви батковци върлуват по улиците
![]()
![]()
![]()
Да, ама чак с приятели да не и дава да излиза. Тъпо е! Поговори с майка си..кажи и че вече сме ваканция и няма причина да не те пуска! Ако не се разберете..поговори с баща си! Ако и там не проработи с чаршафите и през прозорецаПървоначално написано от silvana95
...
Поговори с нея и със баща си..Наистина е доста тъпо да не те пуска
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всякакви родители има, така че не се учудвам.![]()
![]()
Просто поговори с нея, защото ако започнеш да и правиш на пук ще стане по лошо.
Ще и казваш какво правиш и с кой си, за да е спокойна.
Пък и е хубаво да ти има доверие.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ако сега започваш да влизаш в пубертета, е нормално от страна на родителите. Просто ти нямат доверие. Дали защото си им дала повод, или просто са научили нещо. Просто седни поговори с тях, споделяй им, и ше те пускат. ПРи мен е нямало такива проблеми, но все пак в днешно време да те е страх да излезеш на улицата. Неможеш цял ден да хайманосваш улиците все пак. Ако трябва да се подготвяш за изпити, нормално.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"