.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

не ми дават да седя на вън с приятели...........

Родителите ми или по скоро майка ми не ми дава да съм на вън с приятели Смисъл постоянно ми звъни да се прибирам и ми казва че не можело по цял ден да съм навън,а се пак сме ваканция ...... и като я помолих да ми даде поне една причина тя каза "защото така" ......... Не я разбирам какво иска по цял ден да седа на компютъра ли

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: не ми дават да седя на вън с приятели...........

Цитирай Първоначално написано от mishetymalky
    Родителите ми или по скоро майка ми не ми дава да съм на вън с приятели Смисъл постоянно ми звъни да се прибирам и ми казва че не можело по цял ден да съм навън,а се пак сме ваканция ...... и като я помолих да ми даде поне една причина тя каза "защото така" ......... Не я разбирам какво иска по цял ден да седа на компютъра ли
    На колко години си ?
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

.. такива са родителите и все пак майкати е била момиче като теп и знае какви батковци върлуват по улиците

Обичам те !

Цитирай Първоначално написано от silvana95
    .. такива са родителите и все пак майкати е била момиче като теп и знае какви батковци върлуват по улиците
    Да, ама чак с приятели да не и дава да излиза. Тъпо е! Поговори с майка си..кажи и че вече сме ваканция и няма причина да не те пуска! Ако не се разберете..поговори с баща си! Ако и там не проработи с чаршафите и през прозореца ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с нея и със баща си..Наистина е доста тъпо да не те пуска
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ами тя и майка ми звъни ама..

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Всякакви родители има, така че не се учудвам.
    Просто поговори с нея, защото ако започнеш да и правиш на пук ще стане по лошо.
    Ще и казваш какво правиш и с кой си, за да е спокойна.
    Пък и е хубаво да ти има доверие.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако сега започваш да влизаш в пубертета, е нормално от страна на родителите. Просто ти нямат доверие. Дали защото си им дала повод, или просто са научили нещо. Просто седни поговори с тях, споделяй им, и ше те пускат. ПРи мен е нямало такива проблеми, но все пак в днешно време да те е страх да излезеш на улицата. Неможеш цял ден да хайманосваш улиците все пак. Ако трябва да се подготвяш за изпити, нормално.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си