- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на 13
ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ АНО ПРАВЯ СЕКС НА 13 ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ПОЛУЧА НЯКЯКВО УВРЕЖДАНЕ И МОЖЕ ЛИ ДА ПРАВЯ СЕКС НА 12 - 13
т.7
Писането с главни букви се счита за викане!
krem4et0
Az sum kato vas Teen. Neka si pomaga me
НЕ ти давам повече от 11 години, щом се позволил/a някой да те заблуди така.![]()
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Много си голяма!Трябваше на 7 да го направиш!Не те е срам!
Какво ви става бе!Аз съм на 14 и секс не ми е минавало през главата да правя!Замислете се малко с тези глави!
Ти знаеш ли какво въобще е това секс?Как се предпазваш?Какви може да са последствията?
Ей тази тема ме ядоса.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Хей хора аз няма да го правя но знам как да се предпазе има за тая рабта противозачатъчни и така де какво се правите тук![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
Az sum kato vas Teen. Neka si pomaga me
Първоначално написано от SimbiLeon
Божееее.... пребери си версиите![]()
Първоначално написано от lucho13
има вероятност да умреш.
не е за малки деца, пази се.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Говорих за авторкатаПървоначално написано от Callisto
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Пфф..Закъсняла си..Пфф..
Да го направиш на тези години е доста "рисковано"..Едва ли знаеш какво е секс и как да се предпазиш..Какво да правиш,как да го възбудиш..
На колко си,за да зададеш такъв тъп и безсмислен въпрос..
Доста рано е да го правиш..Почакай поне още 3-4 години..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от BonbonaBaby
^^ сагласна сам .. да ги пребира че..![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
Направих го на 14, момче съм и съм си жив и здрав....![]()
It's too late...
ама разбира се .. на 12 си точно за противозачатъчни ..Първоначално написано от SimbiLeon
![]()
Не, обаче си закъсняла трябваше да почнеш на 10-11.
На 12 вече ти е минал полвиния живот, няма смисъл вече да го правиш ТОЛКОВА КЪСНО!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бургас
![]()
Ти пък си супер закъсняла съншайн.... вече се прави на по 7-8Първоначално написано от TheSunshine01
Айде ся се правите на модерни....
It's too late...
Е аз пък какво да кажа като го направих на 13 и половина някъде,не че сега съм по-голяма :Д , на 14 и малко съм,но все пак секса си е ЯКО нещо :П ... сега ще ми казвате , че съм много малка , но аз не съжалявам...,просто защото го правих с опитен мъжхайде Чао на всички
![]()
Правете секс на колкото искате години, с когото искате и където искате. Само да не е с моето мъжленце , че тогава може да получите мнооого тежки увреждания.
ЕДИТ : И аз щях да правя секс на 13 , но реших, че предпочитам да изчезна безследно от гаджето ми за няколко години3 вече минаха , още не сме се виждали
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Е.. хайде стига.. С питане и до Цариград се стига. При всеки пубертета идва на различна възраст.
Първо, чети много преди да направиш тази крачка,защото Предупреден,значи наполовина спасен
Второ, винаги с презерватив. Никога неможеш да си сигурна "червейчето" по какви животни е ходило...
гордея се с теб..Първоначално написано от qna0115
Обещанието е учтива форма на отказване.
I am burning for a change like a church in Norway.
Ще ти се увредят комплексите, че нищо няма да можеш да направиш.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
О боже!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..