- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забивка в дискотека
За или против за забивките в дискотеката, когато става въпрос само за една нощ и нищо по-сериозно от целувки?
За![]()
Тениската ми говори достатъчно, майна.![]()
Определено "ЗА"! Там момичетата са:Първоначално написано от golqmumnik
-под настроение от музиката
-подпийнали
-малко или повече с нагласата да ги свалят.
Така че - добро място за ОПИТИ !![]()
Разбира се, понякога стават и фалове:
-отказват щото не ги кефиш
-отказват, щото гаджето им е също там
-надяват се, че ще те хванат за сериозно гадже... (а на тебе не ти изнася)...
С една дума - "ЗА", ама с "ОСОБЕНО МНЕНИЕ" или "С ЕДНО НА УМ"
Good luck, Bad luck, Luck...
За,разбира се!..това ми е любимото хоби,поне два пъти в седмицата![]()
Е ако аз няма да кажа нещо различно от останалите, кой да е ..![]()
ПРОТИВ!! ..![]()
Нека донякъде сменим нещата, то е ясно всеки е ЗА.
Но бихте ли направили подобно неща ако си имате гадже?
е кое му е ясното?!Първоначално написано от brato4kata
![]()
![]()
![]()
Аз току що написах, че съм против .. !!
п.с. И с гадже .. и без него .. НЕ!!
В дискотеките няма избор. Там има само загубеняци.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Понякога води до щети.. Пример:Момичето се влюбва в момчето,което в тези сладки за нея моментие било 'на градус" и на сутринта не помни къде е бил снощи,та камоли да помни какво е правил... Момичето се заблуждава,че той помни почва да "досажда" и накрая той я отсвирва с думите : Бяй ми са ма! Не та ща,не та познаам!
от там се сещайте кво става...
Тва не са 1 и 2 случая!
Иначе съм ЗА![]()
Ми аз също съм противКато ходя на дискотека отивам да танцувам и да се забавлявам, а не да се натискам с непознати :P
Трагедията е пълна...
'Eм че какво по-хубаво от това да се напиеш,да се метнеш опиянена на нечий врат (независимо чий) и да започне едно сладко 'не знам какво правя,ама карай' мляскане (специално за момичета говоря) ?!?
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ама нали говорим за една нощ. Като е за една нощ, няма да си говорим я за молекулярна биология или за висша математика?Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Колкото за едно тяло - става. Има една поговорка:
"Каквото у кралицата, това у магарицата!"
Т.е. само за секс като е - какво значение има мозъка, щом като телата са горе-долу еднакви?
Good luck, Bad luck, Luck...
Против!
Пфф, егати разхайтеното поколение...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не, ако си имам сериозен приятел не бих ! . .Първоначално написано от brato4kata
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Зависи,ако вече виждам края,сигурно ще го направя...
но по скоро бих склонил за един бърз секс![]()
Ако съм свободен и не ми се занимава да съм сериозен разбира се че даКво по приятно от 2-3 вечери в седмицата да прекарваш в компанията на различни сладурани без излишни подробности а само чисто удоволствие
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ЗА!!!![]()
![]()
![]()
It's too late...
ЗА![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
След забивка в дискотека изживях едни от най-красивите си мигове.
Подробността е, че не беше само за 1 вечер.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!