.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: първи път

Голям фен

първи път

преди малко с приятеля ми пробвахме да правим секс,но нещо не се получи.И двамата сме девствени... първо си вкара пръста и ме заболя (по-скоро парене,а не болка) и нямаше изобщо кръв.След това пак го вкара,влезна целия.Но когато опита да си вкара пениса не стана.Влиза около 2-3 см,аз нищо не чувствам,нито болка,нито нищо.пак си вкара пръста и пак влезна целия,и след това пак не успя да си вкара пениса накрая се притесни,че проблема е в него и му спадна и решихме да не пробваме пак.На какво може да се дължи това-аз съм прекалено тясна или защото той е така доста надарен?!? Дайте някакъв съвет какво да направим?

ами трябва да започнете 1во с любовната игра да се възбудиш достатъчно тогава минете към пръстче и пенис

Голям фен
    ами аз бях много възбудена..заедно сме от 2 години и знаем какво ни харесва и не бързахме направо да почнем,та не е от това,че не съм била възбудена

еми то като значи глеи треа си вкара показалеца първо и след това средния пръст и 2та трея щом му е толкова голям члена само така ще стане :P :P

Не си била достатъчно възбудена. Случвало ми се е на задна прашка да не влезе защото избързвам. Стига и двамата да сте разгорещени не би трябвало да има проблем. Когато влезе навътре ще разбереш за какво говоря.
    Бахти тъпия подпис имам

2 години те е чакал? Колко мило .. ^^

Иначе за останалото: Казваш, че си била възбудена, но явно притеснението му да не се изложи е изиграло лоша шега ..
    А за проникването .. може да пробвате с лубрикант?!

Голям фен Аватара на Callisto
    Щом те е чакал 2 години на колко сте сега?
    Иначето проблемът може да се крие в това, че не си била достатъчно влажна или от позата. На мисионерската ще е малко трудно, но пробвайте кучешката като за начало.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Иначето проблемът може да се крие в това, че не си била достатъчно влажна или от позата. На мисионерската ще е малко трудно, но пробвайте кучешката като за начало.
    аз съм почти на 17,а той на 20.Сигурно ще се учудите,че и той е девствен още,но наистина е!Довечера пак ще пробваме,дано да стане,защото наистина го искаме.
    Мерси за коментарите на всички!

Град
    Maina Town
    това с лубриканта е добра идея наистина адски много помага особено когато сте неопитни и двамата успех дано да си прекарате страхотно
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Дупката ти е малка...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl

Иначе за останалото: Казваш, че си била възбудена, но явно притеснението му да не се изложи е изиграло лоша шега ..
    А за проникването .. може да пробвате с лубрикант?!
    То и аз чаках една 5 години, ама накрая се изчука с друг...Това не ме отрече от принципа да чакам и да уважавам желанията на девствените момичета в това отношение. После имах пак няколко връзки с девствени, но все се разделяхме преди да се е стигнало до секс - след месеци или след година и нещо...Така че не знам какво е да го правиш с девствена и сигурно така и ще си умра...
    Ето защо и мога да дам, също като теб, само теоретичен съвет (каквото съм чел), а не практически (от опит)...

1) Не е казано от първия път да се отвориш...Пробва се няколко пъти, лека-полека се разширява отвора.
    Лекичко, не бързайте. Както е казал Иван Вазов:
    "И в няколко дена тайно и полека - народът порастна на няколко века!"

2) За овлажнителите вече споменаха...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Трябва и двамата да се отпуснете... и опитайте пак...

Успех!

Голям фен
    пробвахме пак,и пак не можа да влезне целия,но поне кръв имаше малко. И с лубрикант и с плюнка с всичко пробвахме и не става,а пръста си му влизаше целия и даже не болеше.Но пениса му до половината г/д влизаше и по-навътре не може,не че толкова ме боли а просто не може...

Чувала съм,че именно мисионерската предлагат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cherry23
    Чувала съм,че именно мисионерската предлагат.
    пробвахме какви ли не пози-от мисионерската до най-"изкривените"
    и не можа да го вкара целия.мисля си,че щот той видя,че доста ме боли,и заради тва не го вкара по-рязко и не напъна повече

Ми и аз да видя че причинявам болка на някой не знам дали ще го направя честно.. Еми в последствие,там поне следващите няколко пъти може и да ви се получи. \/

2 години те е чакал? Shocked Колко мило .. ^^
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от MissKriss
    Трябва и двамата да се отпуснете... и опитайте пак...

Успех!
    ++
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това е ,защото го е страх да не те боли.И мен моят приятел ме чакаше достатъчно и накрая като почнахме ме болеше ужасно много, но му казах ако ще да рева /имах сълзи чак вече/ просто не спирай, докато не стане, защото втори път такава болка не искам да усещам.И той напъна по-здраво.Беше най-ужасният ми половин час в живота, после 1на седмица не съм казала дума за това след това пак го направихме, че гледай след това няма спиране )) За това просто му кажи да не се притеснява

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Дупката ти е малка...
    идиот момичето има проблем кво се ебаваш....

ОМГ НА МЕНЕ ГИМИЙТЕ ЩЕ МИ ПОТЪНАТ ЛААААА ОМГ ТО И МОЙТА АКО МИ ПУСНИ ТОГАВА>ОПАЗИЛ МЕ ГОСПОД хД
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    ОМГ НА МЕНЕ ГИМИЙТЕ ЩЕ МИ ПОТЪНАТ ЛААААА ОМГ ТО И МОЙТА АКО МИ ПУСНИ ТОГАВА>ОПАЗИЛ МЕ ГОСПОД хД
    еййй голям ебач се извъди ...

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    еййй голям ебач се извъди ...
    не се вадя ебач... лол
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си