- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има едно момче в класа ми, харесвам го, но той не е гей!
Темата затворена!!!
Оффф, на 15 си такъв гей, че се късаш!
Ако си мислиш, че тук ще си намериш приятелКА.... надали.
А от теб такава мъдрост блика. ;дд Колкото по темата ти,не знам колко си гей,но щом съученика ти не е,нямаш шанс.Първоначално написано от Mark123
Първоначално написано от Mark123
Марко, Маркоооо...на сексолог и психопатолог ВЕДНАГА!
Good luck, Bad luck, Luck...
До преди малко питаше,дали си гей,ся вече си сигурен че си .... аве ей тросък неосъзнат,я се вземи малко в ръце....![]()
Или промени наклонностите си, или си харесай някой хомо...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
То за такива неща не трябва много мислене. Момчето си е обратно, но има шанс с подходяща терапия да се върне в нашите редици!Първоначално написано от Rounder
ти не си гей а психично болен за мен
ОДИН!!!
Три равни части хероин,кокаин и метаамфетамин разтворени в 200 грама чиста руска водка се пият преди лягане.Ако пациентът оцелее почва да сънува как оправя голи каки.Група съветски учени,в съдействие с руски наркодилъри казват че са постигнали доста дори резултати.Първоначално написано от gir
![]()
Ужасно умни и тесногръди сте всички...
Момчето има проблем, а вие се скъсахте да обсъждате сексуалната му ориентация, която изобщо не ви засяга.
По-добре наистина си намери някой, за когото със сигурност знаеш, че е гей.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не,просто проблема е там,че вчера питаше дали бил гейША,след т'ва след няколко часа вече е сигурен че е,обаче не може си намери приятел....аве не се занимавай с глупости,ами слез на земята и си бъди нормално момчеПървоначално написано от Wrathchild
Не мисля, че някога може да има нещо между вас. Първо - със сигурност ще му се подиграват... и си само на 15 как ще си гейна къде отива светаа
Съучениците ти знаят ли, че си гей??![]()
Be yourself !
заради тебе няма да се изпедерасти, бъди сигурен! по-добре се откажи
FUCK-тически не ме интересувате..
Оф .. не може вчера да питаш дали си или не си, а днес вече да харесваш някое момче .. твоя случай ми прилича на лигавщина и на скука! ..![]()
Мммм, дааа, за намирането на хомо съм съгласна, ноо това с наклонностите вече не е въпрос на изборПървоначално написано от onestar
А и, на 15 си е напълно възможно да си на "ти" със сексуалните си предпочитания
Нали все пак чувстваш какво те привлича..
Макар и на подобна възраст подобно нещо е абсолютно необратимо, това е факт ^^
Просто му помагаме да се осъзнае навреме. Педерастията не е нещо, което трябва да се толерира. Това, според много хора по света, си е психческа нередност. Да не говорим, че хомосексуалистите са по-податливи на заболявания. А и в България браковете на гейовете не са легализирани. Обществото не е толерантно към тях...Един куп причини има човекът, ако може, да се излекува, а не да си намира хора, които имат същия проблем като него.Първоначално написано от Wrathchild
Здравейте!Благодаря ви за коментарите!За темата"Мисля че съм гей" тва не съм го осъзнал вчера и неска питам за него!От дълго време съм го осъзнал,но просто реших да вида какво мислите вие, но все пак благодаря, че следите темата ми!
Изкарваш хомосексуалността като болест, която се ЛЕКУВА, което си е направо дискриминация. Харесваш ми.Първоначално написано от gir
![]()
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
изобщо не съм чела темата, но щом възлюбеният ти не е гей, най- добре не се бутай, където не ти е мястото. :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
По темата: Като не е гей как искаш да ти помогнем?А и да на 15 наистина разбираш какво си ..
Но добре да речем че си гей, като момчето което харесваш не е гей просто мини към друг.
Бургас
![]()