.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Има едно момче в класа ми, харесвам го, но той не е гей!

Темата затворена!!!

Мега фен Аватара на babity
    Оффф, на 15 си такъв гей, че се късаш!

Aide babito da si spesti komentarite!Bez tva ne sa mn umni!!!

Мега фен Аватара на babity
    Ако си мислиш, че тук ще си намериш приятелКА.... надали.

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от Mark123
    Aide babito da si spesti komentarite!Bez tva ne sa mn umni!!!
    А от теб такава мъдрост блика. ;дд Колкото по темата ти,не знам колко си гей,но щом съученика ти не е,нямаш шанс.

Re: Има едно момче в класа ми, харесвам го, но той не е гей!

Цитирай Първоначално написано от Mark123
    Здравейте!Аз съм гей!Харесвам едно момче от моя клас!Смисъл, допада ми!Има супер тяло и е супер пич...обаче той не е гей!Падам си по него.Не е като другите дечковци!С мен не се държи като другите момчета, а аз и не искам де !Офффф направо нз за кво пиша това исках само да споделя!!!Межди другото аз съм на 15!

Марко, Маркоооо...на сексолог и психопатолог ВЕДНАГА!
    Good luck, Bad luck, Luck...

До преди малко питаше,дали си гей,ся вече си сигурен че си .... аве ей тросък неосъзнат,я се вземи малко в ръце....

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Или промени наклонностите си, или си харесай някой хомо...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

отврат.

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    До преди малко питаше,дали си гей,ся вече си сигурен че си .... аве ей тросък неосъзнат,я се вземи малко в ръце....
    То за такива неща не трябва много мислене. Момчето си е обратно, но има шанс с подходяща терапия да се върне в нашите редици!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ти не си гей а психично болен за мен
    ОДИН!!!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от gir
    То за такива неща не трябва много мислене. Момчето си е обратно, но има шанс с подходяща терапия да се върне в нашите редици!
    Три равни части хероин,кокаин и метаамфетамин разтворени в 200 грама чиста руска водка се пият преди лягане.Ако пациентът оцелее почва да сънува как оправя голи каки.Група съветски учени,в съдействие с руски наркодилъри казват че са постигнали доста дори резултати.

Ужасно умни и тесногръди сте всички...
    Момчето има проблем, а вие се скъсахте да обсъждате сексуалната му ориентация, която изобщо не ви засяга.
    По-добре наистина си намери някой, за когото със сигурност знаеш, че е гей.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Момчето има проблем, а вие се скъсахте да обсъждате сексуалната му ориентация, която изобщо не ви засяга.
    Не,просто проблема е там,че вчера питаше дали бил гейША,след т'ва след няколко часа вече е сигурен че е,обаче не може си намери приятел....аве не се занимавай с глупости,ами слез на земята и си бъди нормално момче

Не мисля, че някога може да има нещо между вас. Първо - със сигурност ще му се подиграват... и си само на 15 как ще си гей на къде отива светаа
    Съучениците ти знаят ли, че си гей??
    Be yourself !

заради тебе няма да се изпедерасти, бъди сигурен! по-добре се откажи
    FUCK-тически не ме интересувате..

Оф .. не може вчера да питаш дали си или не си, а днес вече да харесваш някое момче .. твоя случай ми прилича на лигавщина и на скука! ..

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Или промени наклонностите си, или си харесай някой хомо...
    Мммм, дааа, за намирането на хомо съм съгласна, ноо това с наклонностите вече не е въпрос на избор А и, на 15 си е напълно възможно да си на "ти" със сексуалните си предпочитания Нали все пак чувстваш какво те привлича.. Макар и на подобна възраст подобно нещо е абсолютно необратимо, това е факт ^^

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Просто му помагаме да се осъзнае навреме. Педерастията не е нещо, което трябва да се толерира. Това, според много хора по света, си е психческа нередност. Да не говорим, че хомосексуалистите са по-податливи на заболявания. А и в България браковете на гейовете не са легализирани. Обществото не е толерантно към тях...Един куп причини има човекът, ако може, да се излекува, а не да си намира хора, които имат същия проблем като него.

Съжалявам,но няма шанс щом той не е гей.Откажи се.

Здравейте!Благодаря ви за коментарите!За темата"Мисля че съм гей" тва не съм го осъзнал вчера и неска питам за него!От дълго време съм го осъзнал,но просто реших да вида какво мислите вие, но все пак благодаря, че следите темата ми!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Изкарваш хомосексуалността като болест, която се ЛЕКУВА, което си е направо дискриминация. Харесваш ми.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен
    изобщо не съм чела темата, но щом възлюбеният ти не е гей, най- добре не се бутай, където не ти е мястото. :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    DAMN again....изтрийте темата безполезна е.КАТО не е гей няма да е гей като тебе и точка.Да земат да ви направят цял раздел за гейовете поне да не ни занимавате нас нормалните.

По темата: Като не е гей как искаш да ти помогнем? А и да на 15 наистина разбираш какво си ..
    Но добре да речем че си гей, като момчето което харесваш не е гей просто мини към друг.
    Бургас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си