Пил съм креатин, разликата не е кой знае колко голяма. А за тестостерона - както при приема на всеки хормон си има известен риск.
Всъщност накратко казано, идеята при взимането на тестостерон е да се повиши активността на белтъчния синтез в клетките на трениращия (основна функция на хормона). Азотния баланс в организма се оптимизира, мускулите се трупат много по-лесно. Страничните ефекти могат да са разнообразни, със сигурност обаче сред тях е агресивното поведение, което може да се отрази зле на връзката ви. И другото което е, ако ще прави цикъл, нека да го прави както трябва, за да не се ядосва после, че нищо не е постигнал. Много хора всъщност казават и друго - аа то това е слаб стероид нищо няма да ти стане. Не знам какъв е случая при колегите от форума, но аз лично това съм го чувал от няколко човека, на които им личи, че са зимали яко - изглеждаха яяяко изтъпели и мисля, че е физиологична причината
Всъщност и вредите са леко пресилени, така че ако е решил - да взима. Според мене обаче, ако няма особено добра причина да го прави, по-добре да не се захваща. В крайна сметка идеята на хората, трениращи и нетрениращи, е да са щастливи и доволни от себе си. ТОВА няма да го направи по-щастлив