- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тестостерон
Може още да има късен пубертет.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има толкова много начини да оптимизира тренировките си като цяло и след това да посегне към стероидите.![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Твоят приятел се опитва да замени протеините с тестостерон.Което показва,че не познава добре нещата.Именно протеинът е това структурно вещество,което изгражда мускулите.И хормоните и анаболите с които се тъпчат големите културисти,повишават усвояването и задържането точно на протеина в клетките.(Положителен азотен баланс).НО КОГАТО ГО ИМА.Затова независимо от вземаните хормони и анаболи,имат едно здраво хранене.Добра протеинова диета.Първоначално написано от tonie__
Явно момчето не е наясно с тези неща.С хормони дори,тия мускули не се вземат от въздуха.Анаболите само повишават усвояването на протеините.Те са основното.И с нищо не могат да бъдат заменени.Без тях ще види промяна на куково лято.Той може да си мисли,че много яде.Всеки по-слаб смята същото.Зависи и какво консумира.
И освен това момчетата с голяма сила лесно правят мускули.Просто му трябва подходяща програмка с малко повторения и по-големи тежести за мускулна хипертрофия.
Имал е впредвид да замести протеиновите добавки, не протеините изцяло.Първоначално написано от redbul2
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ае друсай и да не ти пука
Вместо тестостерон може да си вземе Трибестан![]()
Върши много добра работаПък и ти също ще намажеш
![]()
Остана ми тестостерон от цикъла ако те интересува skype:krasi_2531
Ма как няма да се интересува тема на 2 години и половина и юзър с едно мнение предлага медикаменти..
Според мен, тоя пич вече мисли как да си махне акнето и косопада и отдавна е зарязал всякакви цикли. Темата е от 2010 междудругото...усмивки от старите песни
аз се бъзикам ама ти се вземаш насериозно много .. Че и ти правя услуга като пиша в темата и я държа ,белким пък някой идиот ти се върже и вземе нещо.. Продажбата на медикаменти btw е забранена
[QUOTE=DownloadVirus;10524710]аз се бъзикам ама ти се вземаш насериозно много .. Че и ти правя услуга като пиша в Не просто мразя някои да ми говори на въпреки и знам че е забранена продажбата на медикаменти.Въобще не ми пука да ти кажа чесно дали някои ще купи или не просто го написах е така .