.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Chacho
    Може още да има късен пубертет.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Има толкова много начини да оптимизира тренировките си като цяло и след това да посегне към стероидите.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    той искаше тестостерон,защото било по-евтино и не искал да си дава цялата заплата за протеини и всякаквите му шейкове и глупости.
    Твоят приятел се опитва да замени протеините с тестостерон.Което показва,че не познава добре нещата.Именно протеинът е това структурно вещество,което изгражда мускулите.И хормоните и анаболите с които се тъпчат големите културисти,повишават усвояването и задържането точно на протеина в клетките.(Положителен азотен баланс).НО КОГАТО ГО ИМА.Затова независимо от вземаните хормони и анаболи,имат едно здраво хранене.Добра протеинова диета.
    Явно момчето не е наясно с тези неща.С хормони дори,тия мускули не се вземат от въздуха.Анаболите само повишават усвояването на протеините.Те са основното.И с нищо не могат да бъдат заменени.Без тях ще види промяна на куково лято.Той може да си мисли,че много яде.Всеки по-слаб смята същото.Зависи и какво консумира.
    И освен това момчетата с голяма сила лесно правят мускули.Просто му трябва подходяща програмка с малко повторения и по-големи тежести за мускулна хипертрофия.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    той искаше тестостерон,защото било по-евтино и не искал да си дава цялата заплата за протеини и всякаквите му шейкове и глупости.
    Твоят приятел се опитва да замени протеините с тестостерон.Което показва,че не познава добре нещата.Именно протеинът е това структурно вещество,което изгражда мускулите.И хормоните и анаболите с които се тъпчат големите културисти,повишават усвояването и задържането точно на протеина в клетките.(Положителен азотен баланс).НО КОГАТО ГО ИМА.Затова независимо от вземаните хормони и анаболи,имат едно здраво хранене.Добра протеинова диета.
    Явно момчето не е наясно с тези неща.С хормони дори,тия мускули не се вземат от въздуха.Анаболите само повишават усвояването на протеините.Те са основното.И с нищо не могат да бъдат заменени.Без тях ще види промяна на куково лято.Той може да си мисли,че много яде.Всеки по-слаб смята същото.Зависи и какво консумира.
    И освен това момчетата с голяма сила лесно правят мускули.Просто му трябва подходяща програмка с малко повторения и по-големи тежести за мускулна хипертрофия.
    Имал е впредвид да замести протеиновите добавки, не протеините изцяло.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на play23
    В крайна сметка, какво реши ?

Ае друсай и да не ти пука
    Вместо тестостерон може да си вземе Трибестан
    Върши много добра работа Пък и ти също ще намажеш

Остана ми тестостерон от цикъла ако те интересува skype:krasi_2531

Мега фен
    Ма как няма да се интересува тема на 2 години и половина и юзър с едно мнение предлага медикаменти..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ма как няма да се интересува тема на 2 години и половина и юзър с едно мнение предлага медикаменти..
    Значи по твоита логика ако имам 50 коментара примерно медикаментите са ми хубави а ако имам 1 коментар не са така ли ?И къде се бъркаш дето не ти е работа ?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Според мен, тоя пич вече мисли как да си махне акнето и косопада и отдавна е зарязал всякакви цикли. Темата е от 2010 междудругото...усмивки от старите песни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dopee Виж мнението
    Значи по твоита логика ако имам 50 коментара примерно медикаментите са ми хубави а ако имам 1 коментар не са така ли ?И къде се бъркаш дето не ти е работа ?
    Не не е така..И се бъркам където си поискам ,щото аз съм шефа .Капиш?

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Не не е така..И се бъркам където си поискам ,щото аз съм шефа .Капиш?
    Много шефове станахте ми се струва.Знаеш ли колко ме бърка какъв си и що си xd

Мега фен
    аз се бъзикам ама ти се вземаш насериозно много .. Че и ти правя услуга като пиша в темата и я държа ,белким пък някой идиот ти се върже и вземе нещо.. Продажбата на медикаменти btw е забранена

[QUOTE=DownloadVirus;10524710]аз се бъзикам ама ти се вземаш насериозно много .. Че и ти правя услуга като пиша в Не просто мразя някои да ми говори на въпреки и знам че е забранена продажбата на медикаменти.Въобще не ми пука да ти кажа чесно дали някои ще купи или не просто го написах е така .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си