Понеже имам мустачки, или мъхчета незнам как се казва искам да ви попитам как да ги махна и с какви лентички или пинцети и.т.н (бтв съжелявам, ако има такава тема)
Хора много , Човеци малко !
Ами отиваш в аптеката казваш дайте ми лентички за премахване на космите от горната устна,лично аз те съветвам да са на Veet около 1,50 са май ... или отиваш при козметичката ти и тя ти ги маха за 2-3 лева и третия вариант е да ги скубеш със съвсем обикновена пинсетка за вежди.
а после остават ли някакви пъпки илии нещо подобно независимо дали ще е от пинцетата или лентичките и до колко време порастват пак
Не,но по добре отиди при козметик за да не си направиш рани..![]()
Първоначално написано от Harum_Scarum
`only God can judge me!
Ами ако не ти се дават пари за лентички си вземи само пинсета и с еня можеш да ги махаш, но по хуабво се махат с ленти за лице/Аз си купих на lycia, харесаха ми, но онзи ден си купих на Дева(на дева също са хубави , но са по евтини и за това вече ще купувам само от тях)
А иначе рани или пъпчици остават от пинцетите ?
Ако го правиш внимателно - няма да имаш проблеми..Първоначално написано от rebeccaa
Лично аз си ги махам с пинцета - нямала съм никакви проблеми
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много ви Благодаря![]()
За да не правя нова тема, ще питам тук.
Значи, аз си ги махам с кола маска, уж добре, и след 2-3 дена ми става някво сякаш се бели и отстрани има по 2-3 пъпчици.... някой знае ли защо и какво да правя?![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Ми аз е съм имала такива неща.Просто трябва да си внимателна и всичко ще е наред.Но ако кожата ти е прекалено чувствителна може да се зачерви, а ако се зачерви просто я намажи д крем и ще се оправи.Първоначално написано от rebeccaa
И на мен ми излизат такива малки пъпчиции,почти не се забелязват и са мн малко.Сигурно ти е по-чувствителна кожата....Първоначално написано от StreetFame
Аз с лентички Дева ги махам (кутийката е около 3 лв. от тия най-малките лентички ) и вътре има една кърпичка такава мазна..след като си махнеш косъмчетата ;д се мажи с нея и нищо няма да ти има
)
Шофирай разумно - стигни жив!
Ок. Мерси.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Първоначално написано от sian4eto
А горе-долу след колко време ти порастват пак ??