- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Тоз facebook и impulse ни ебаха майката.![]()
![]()
Еми с общи приятелиАко имаш някой приятел/ка,който са близки с него кажи им да говорят хубави неща за теб... и т.н
Но може да поискаш от някой негов приятел/ка скайп/телефонен номер да го зарибяваш
![]()
дам имаме някой друг общ приятел
Be yourself !
^ е кво чакаш ?
Ще кажеш на приятелите си да те запознаят с него.
Пък ако ти е толковааа трудно си направете план.
Те излизат ти случайно минаваш и те запознават .. ,което не е много зле .
Пфу ,ама много трудно бе ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
"Харесваш" го,а не го пазнаваш..извинявай,ама чувствата не идват ли след като опознаеш даден човек?!
Или аз живея назад,назад,наазааад във времето... w/e.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ако имате общи познати - по тях.
ако не - опитай се с твои приятели да се сближиш с компанията му.
Просто няма как да не се запознаете.![]()
тя го харесва, но няма този кураж да го заприказва, естествено тя го харесва само по външен вид, а за това не се изисква да се познаватДруг е въпроса, че след като се запознаят може да се окаже пълен лигльо
![]()
На бас,че всички, които се подиграват на мацето и дават тъпи съвети са некви... които също не биха имали смелост да отидат и да се запознаят просто ей така с обекта на тяхното желание![]()
а по темата.. аз съм малко срамежливичкаи чакам те да се запознаят с мен, все пак ако ме харесва той да дойде
![]()
![]()
![]()
Be yourself !
аз прекалено дълго чакам![]()
Be yourself !
нема прекалено дълго-когато е писано,ако изобщо ти е писано-ще се запознаете,тва си е съдба и нищо повече.Първоначално написано от sweetyytweety
не насилвай късмета си.
то и аз по улицата се засичам с мега яки ама ако тръгна с всеки от тях да се запознавам въъъх
а и като не те кефят отгворите дири другаде,кфо се нервиш-не стига че мислиме вместо теб ....пффф
да съм казала, че не ме КЕФАТ отговорите
Be yourself !
Започни да се въртиш около него и приятелите му, заедно с твоите приятелки.И така гледай да вкарвате някой друг поглед, усмивка и запознанството само ще дойде.Ако пък искаш .. стандартния начин - намери му скайп.![]()
мерси много за съветите![]()
![]()
Be yourself !
Ми хващаш една приятелка или приятел,който/която го познава отивате при него и се запознавате... толкова е лесно...![]()
Аз като си харесам някой действам на момента. Отивам заговарям го, намираме общи интереси, въвеждам го в компанията ми, разбираме се да се видим, потръгват нещата.
Иначето момчетата като решът да ме заговорят са ми много странни.
Един ден си вървя по коридора в училище и едно момче просто ме дръпна в страни(аз винаги ходя мн бързо и изобщо не се заглеждам по хората около мен) Супер много се изненадах и само си казах "wtf...какво става?"Много бързо му избягах, но после дойде с 1 мой съученик и ме заговори. Поиска ми името и скайп и потръгнаха нещата.
Друг път се е случвало момчетата от цял клас да крещят през прозореца искайки името ми.Така и не им го дадох казах им да поразпитат, ако съм им толкова ценна.
![]()
Нз кое е толкова сложно.
Аз ако харесвам някой отивам и му го казвам, пък да си мисли за мен каквото иска. Нали съм опитала няма от какво да съжалявам.
+ 1Първоначално написано от shasinka
![]()
Еми ако се засичате често питай колко е часа, кажи му как се казваш или нещо такова..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Странно...доста странно ....
Намигни му!ПХаха ще има резултат :Д
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
с намигането наистина може да има ефект мерси![]()
Be yourself !
междудругото аз също имам такъв проблем,но темата си е само твоя sweetyytweety,а пък по този коментар мога да кажа,че и аз съм една голяма лигла и дори и той да е такув супер поне ще имаме нещо общоПървоначално написано от playhard1
![]()
![]()
![]()
не е само моя, който иска нека си пишепък и щом имаш същия проблем може да ти помогне написаното до сега
Be yourself !
може и да ми помогне но съм прекалено срамежлива за да отида и да го заговоря![]()
Be yourself !
Единият вариант е по скайп но не е за предпочитане /поне според мен/ Друг вариант е чрез общ познат или просто когато го видиш отиди при него и се запознайте. Нищо сложно няма![]()