.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Тоз facebook и impulse ни ебаха майката.

Еми с общи приятели Ако имаш някой приятел/ка,който са близки с него кажи им да говорят хубави неща за теб... и т.н Но може да поискаш от някой негов приятел/ка скайп/телефонен номер да го зарибяваш

дам имаме някой друг общ приятел
    Be yourself !

Мега фен Аватара на teenems
    ^ е кво чакаш ?
    Ще кажеш на приятелите си да те запознаят с него.

Пък ако ти е толковааа трудно си направете план .
    Те излизат ти случайно минаваш и те запознават .. ,което не е много зле .
    Пфу ,ама много трудно бе ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

"Харесваш" го,а не го пазнаваш..извинявай,ама чувствата не идват ли след като опознаеш даден човек?!
    Или аз живея назад,назад,наазааад във времето... w/e.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Град
    ForSaken city (:
    Ако имате общи познати - по тях.

ако не - опитай се с твои приятели да се сближиш с компанията му.

Просто няма как да не се запознаете.

Голям фен Аватара на playhard1
    тя го харесва, но няма този кураж да го заприказва, естествено тя го харесва само по външен вид, а за това не се изисква да се познават Друг е въпроса, че след като се запознаят може да се окаже пълен лигльо

На бас,че всички, които се подиграват на мацето и дават тъпи съвети са некви... които също не биха имали смелост да отидат и да се запознаят просто ей така с обекта на тяхното желание
    а по темата.. аз съм малко срамежливичка и чакам те да се запознаят с мен, все пак ако ме харесва той да дойде

Be yourself !

аз прекалено дълго чакам
    Be yourself !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sweetyytweety
    аз прекалено дълго чакам
    нема прекалено дълго-когато е писано,ако изобщо ти е писано-ще се запознаете,тва си е съдба и нищо повече.
    не насилвай късмета си.
    то и аз по улицата се засичам с мега яки ама ако тръгна с всеки от тях да се запознавам въъъх
    а и като не те кефят отгворите дири другаде,кфо се нервиш-не стига че мислиме вместо теб ....пффф
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

да съм казала, че не ме КЕФАТ отговорите
    Be yourself !

Започни да се въртиш около него и приятелите му, заедно с твоите приятелки.И така гледай да вкарвате някой друг поглед, усмивка и запознанството само ще дойде.Ако пък искаш .. стандартния начин - намери му скайп.

мерси много за съветите
    Be yourself !

Ми хващаш една приятелка или приятел,който/която го познава отивате при него и се запознавате... толкова е лесно...

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз като си харесам някой действам на момента. Отивам заговарям го, намираме общи интереси, въвеждам го в компанията ми, разбираме се да се видим, потръгват нещата.
    Иначето момчетата като решът да ме заговорят са ми много странни.
    Един ден си вървя по коридора в училище и едно момче просто ме дръпна в страни(аз винаги ходя мн бързо и изобщо не се заглеждам по хората около мен) Супер много се изненадах и само си казах "wtf...какво става?" Много бързо му избягах, но после дойде с 1 мой съученик и ме заговори. Поиска ми името и скайп и потръгнаха нещата.
    Друг път се е случвало момчетата от цял клас да крещят през прозореца искайки името ми. Така и не им го дадох казах им да поразпитат, ако съм им толкова ценна.

Нз кое е толкова сложно.
    Аз ако харесвам някой отивам и му го казвам, пък да си мисли за мен каквото иска. Нали съм опитала няма от какво да съжалявам.

Цитирай Първоначално написано от shasinka
    Залей го с киселина и после го заведи в болницата.. все по пътя натам ще те пита за име, чиято майка да псува ;р
    + 1

Еми ако се засичате често питай колко е часа, кажи му как се казваш или нещо такова..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Странно...доста странно ....
    Намигни му!ПХаха ще има резултат :Д
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Русе
    Много е лесно....отиваш и се запознаваш !!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

с намигането наистина може да има ефект мерси
    Be yourself !

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    тя го харесва, но няма този кураж да го заприказва, естествено тя го харесва само по външен вид, а за това не се изисква да се познават Друг е въпроса, че след като се запознаят може да се окаже пълен лигльо
    междудругото аз също имам такъв проблем,но темата си е само твоя sweetyytweety,а пък по този коментар мога да кажа,че и аз съм една голяма лигла и дори и той да е такув супер поне ще имаме нещо общо

не е само моя, който иска нека си пише пък и щом имаш същия проблем може да ти помогне написаното до сега
    Be yourself !

може и да ми помогне но съм прекалено срамежлива за да отида и да го заговоря

Be yourself !

Повече от фен Аватара на prinncess
    Единият вариант е по скайп но не е за предпочитане /поне според мен/ Друг вариант е чрез общ познат или просто когато го видиш отиди при него и се запознайте. Нищо сложно няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си