- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи мисли... гадно чувство... клане на душата...
Първо - Благодаря на хората, които ще помогнат (ако въобще това е възможно) ! Също така благодаря на тези, които ще прочетат тази тема и темата, която съм посочил в линка!
Второ - От тази тема ще разберете колко много значи момичето за мен - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=322824
Трето - В търсене на душевен мир съм с това чувство и нещо не се получава... щом не мога да се справя със себе си и търся съвет от друг човек... и то във форум... смятайте...
Четвърто - Аз съм на 18 тя е на 16 ... заедно сме от година и един месец.
Пето - Чудех се къде да я пусна... "Любов" или "Секс" и двата аспекта ги има е темата... реших тук да е...
Шесто - Мда, мда... ето я същинската част... най-после след цялото въведение... както и да е... та...
... Както вече се предполага сте прочели темата посочена с линкче... от нея ще разберете, че тя ми е всичко и страшно много я обичам в истинския смисъл на думата обичам . За тази година и един месец не сме се скарали нито един път и не сме си казали и една думичка на криво... както се разбира от писаницата в другата тема... да, странно ще ви прозучи, но факт... всичко е просто... вълшебно...
... Та следователно проблема не е свързан с това дали ще се разделим или някаква любовна драма... а въпроса е в... секса... момичето ми не е готово все още и аз я разбирам и подкрепям... говорили сме много пъти на тази тема и все внимателно и нежно се говори... никога не бих я притиснал и никога не съм й казвал нещо от сорта "Нали много ме обичаш, защо тогава не ми пуснеш?" не си представям да я изнудвам така или по друг начин... тя сама ми каза "Ако ще го направим то ще е заради теб" при което аз разбира се реагирах отрицателно "Само и само заради мен?" "Как само заради теб? Та ти си ми всичко... ти си моят живот..." накарах я да ми обещае, че няма да го правим така и че искам всичко да е по взаимно желание... зная, че ще кажете "Нали държиш на нея... чакай" чакам търпеливо... Градинарят отглежда най-хубавите си рози с търпение! ... но аз отдавна съм загубил девствеността си и също така от много време не съм го правил... предполагам хората, които са на моето дереже знаят колко е кофти... въпросната чекия вече не ми помага... и не намирам решение в нея... често ме болят топките и след като свърша болката остава за ден-два... липсва ми онова чувство да се слееш с човек от другия пол... да си в топлата стая на топлото легло и двамата да се изпотите... и после блажено да легнете и да заспите... тя предложи орална любов като временно решение на проблема... ок... оцених жеста страшно много, но в момента ни делят 500 км и не се знае кога пак ще се видим... казала ми е, че аз ще съм й първия... сега ще кажете "Тогава къде е проблема... никой не е умрял от липсата на секс..." никой не е умрял - да, но е страшно неприятно... доказал съм се пред нея по хиляди начини, че не съм за секса... но имам нужда от него... вътрешно го искам страшно много и тя го знае... с това момиче имам страхотна връзка и зная, че ще имам неописуемо бъдеще с нея... просто се усеща... винаги я поставям пред мен и винаги си контролирам действията и думите... но определено не е леко... може би ще кажете "Нали те обича... нали ти си всичко за нея... защо не ти подари този подарък?" обаче не е там въпроса... не зная дали някой ще ми помогне и горе долу знам какви отговори ще получа, но все пак търся решение тук... защото трудно се боря със самият себе си... и едвам издържам понякога... (странно е да търся помощ от вас... след като сам не мога да се справя със себе си, но все пак реших да опитам...) ще кажете "Твърде много задълбаваш... твърде много обръщаш внимание на твоа нещо... толкова ли не можеш да издържиш... как преди си издържал..." и все такива изрази... но не е толкова лесно на думи... Благодаря още един път на всички и наистина ще се радвам, ако прочета нещо по-различно... нещо, което да даде опора на нещата...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.