.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Метро (карта)

не знам дали е за този раздел, но... така, въпросът ми е: Мога ли да си извадя карта за 3 линии (става дума за транспорт) и има ли изобщо таква алтернатива, защото като гледам някакви разписания, има само за 2 лиинии и после веднага за всички, и също така едната от тези 3 линии да е метрото.

П.П. Знам, че за всички линии излиза по- изогдно и все пак моля, който знае, да отговори на въпроса, а не да ми обяснява, че за всички линии е мн по-хубаво да зи взема

Няма за 3.Може 1,2 или всички.

Мега фен Аватара на Chacho
    За да има за 3 трябва да се пуснат голям брой такива карти, а аз за подобни не съм чувал. Евентуално може да попиташ като си купуваш картата дали важат за метрото линиите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Sofia
    А може ли ако си взема за 2, едната да е за метрото, а друагта- за нещо др.?

Мега фен Аватара на Chacho
    Това намерих в един форум

Да картата за градски включва и метрото, тъй че с карта за 17 лв перкаш с рейс,трамвай,тролей, метро ... с квото ти падне хаха. Същото трябва да важи и за две линии.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Sofia
    ок, мс

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Това намерих в един форум

Да картата за градски включва и метрото, тъй че с карта за 17 лв перкаш с рейс,трамвай,тролей, метро ... с квото ти падне хаха. Същото трябва да важи и за две линии.
    Това важи само за картата за всички линии.
    И да можещ да си вземеш за 2 линии и едната да е метро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си