- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако си сам в къщи....
ще седна на компа,ще си отворя 4 маси,на NL10 и ги почвамто и да не съм сам,пак ще го направя....но
![]()
Той за да стигне до нас, трябва да мине цялата къща, че чак най горния етаж. През прозореца неможе да се промъкне, второ има куче, трето баба ми усеща. Вратата няма как да разбие. Ама все пак ако влезе отнякъде, спрей в очите.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ш го питам: ''Кого търсите''?![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Как така какво ще направя..? Ще му духам естествено ..![]()
![]()
![]()
--------
Ще го замервам с предмети най-вероятно.....
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Имам нож![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
В най-добрия вариант ше взема някой ваза и ше го лопна по главата,
а иначе ще му се хвърля отгоре на бой ...![]()
![]()
Ще го замервам с предмети най-вероятно.....
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Първоначално написано от JackSparrow
Вие молоумни ли сте някои или какво?!
Вярно и аз не съм най-грамотната, но допускате някакви елементарни грешки.Браво!
Не спамя: Бих звъннала на полицията и ще видя как мога да се справя сама докато ги чакам.
Ем... да го гледам ли? Бой, бой... и после като дойде полицията, ще кажа е е било при самозащита...![]()
Lexynnka
2 шута в ребрата 1 лопата в носа и да си ходи !![]()
къв бой ще му хвърля... лелей не може да си представи... а като вече не мърда ще викна полиция да вземе трупа
ще го напия и ще го изритам навън![]()
![]()
Ще се опитам да го надвия, но понеже съм момиче и се съмнявам да се справя.. ако успея ще почна да викам, поне комшиите да ме чуят и евентуално да помогнат...Ама не дай Боже да ми се случи, защото едва ли така ще реагирам... нали знаете в действителност нещата, когато ви се случат седят по коренно различен начин
![]()
През прозореца и от отгоре шъ му метна мобифона и то друго не му тряа![]()
![]()
![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак