.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Толкова глупави коментари изчетох тука, че се чудя какви хора ще защитават правата на животните ...

И работата с тея подписи силно ме съмнява да се получи.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    А ти какво предлагаш?

- ПРОТЕСТЪТ В РУСЕ ЩЕ БЪДЕ ПОД ФОРМАТА НА МИТИНГ И ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 10.04 - СЪБОТА ОТ 10 ЧАСА СУТРИНТА ПРЕД ВАЗАТА В МЛАДЕЖКИЯ ПАРК
    - Протестът в София също е от 10, забравих да спомена
    - В Бургас има недостиг на хора, повече информация в първия пост

И още нещо:

Веска Мачева, гр. Варна

Мега фен Аватара на babity
    Някой гледа ли новините тази вечер? Промените готови ли са или са приети? И това променя ли нещо или кампанията си продължава?

Промените са изготвени, но е необходимо да се гласуват и приемат с мнозинство. Миналата година не бяха приети, не е сигурно и за тази, но съм оптимист, имайки предвид гражданския натиск.
    Ето и какви са самите те: http://dnes.dir.bg/news.php?id=6162338&error404

Мега фен Аватара на babity
    Добре, сега събираме ли подписи или не събираме?

Да, събират се, кампанията продължава. Исканията трябва да преминат удобрението на няколко институции, преди да бъдат гласувани и след това енвентуално приети. Времето за това е неопределено, може след седмица да се осъществи, може след месеци. Сега общественият натиск трябва да е най - голям.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    В Пловдив шествието е на 10.04 (събота) в 10.00 ще започне от аптека Марица.
    Подписи продължават да се събират, всеки ден има пунктове на центъра.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Протести и подписки из цялата страна за инкриминиране на особената жестокост към животни - 10 април, събота

Фейсбук групата, събрала над 230 000 души в подкрепа на кампанията за инкриминиране на особената жестокост към животни, организира протестни митинги из цяла България.

Включете се!!! Не оставайте безразлични към жестокостта!

Къде и кога:

СОФИЯ - протест
    10.04.2010г, 10ч
    пред Народно събрание

РУСЕ - протест
    10.04.2010г, 10ч
    пред Вазата

ПЛОВДИВ - подписка
    07.04-09.04.2010г,
    Пунктове за Подписка: Фонтаните, Поща - Южен вход, Халите

ПЛОВДИВ - шествие
    10.04.2010г, 10ч
    Протестно шествие с начало Аптека "МАРИЦА"
    Маршрут: Аптека "Марица", бул. "Райко Даскалов", площад "Джумаята", бул. "Княз Александър I", Партийния дом (Военния клуб)

ВАРНА: ШЕСТВИЕ НА 10.04.2010 ОТ 10:00ч. ДО 12:00ч.ОТ ВХОДА НА МОРСКАТА ГРАДИНА ДО ПАНТЕОНА.
    ПОДПИСКА НА ДВЕ МЕСТА - ПРЕД ВХОДА НА МОРСКАТА ГРАДИНА И ШАДРАВАНИТЕ ДО ТЕАТЪРА ОТ 11:00ч. ДО 15:00ч., НО ЗАСЕГА НА КРАК.

БУРГАС - подписка
    10.04-30.05.2010г.
    Пунктове за Подписка: "Часовника", Бургаски Свободен Университет, "Терасата"

БУРГАС - шествие
    24.04.2010г., 14ч.
    Началото на шествието още не е обявено.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО - подписка
    10.04 - 10.05
    Пунктове за подписка: Пред Общината, на територията на университета - Ректорат и Стопански факултет, и пред магазин ЦБА в кв. Картала

Протест: 15.04 от 17ч. на паметник Майка България

ПЕРНИК - протест
    10.04.2010г, 10ч
    пред Черквата

ХАСКОВО - подписка
    10.04.2010г, 10ч
    Пунктове за Подписка: Площад Общински, Кенана и зад Паметник "Св. Богородица"

В Пловдив, а предполагам и в други градове, има специални бланки за непълнолетни.

Аксиния Боснева: Зоополиция ще следи за тормоз над животните
    "Процъфтяващият садизъм към животните в България е необезпокояван от контролния орган – Националната ветеринарномедицинска служба, пряко подчинена на Министерството на земеделието и храните. Тази апокалиптична реалност има пагубно отражение върху съзнанието на подрастващите."

Вероятно усилията в тоя форум са напразни, но все пак:

ПЕРНИК - протест
    10.04.2010г, 10ч
    пред Профсъюзния дом

ПЛЕВЕН - втора акция за събиране на подписи
    17 и 18 Април - на входа на Кайлъка и срещу МОЛ Плевен

БЛАГОЕВГРАД - протест
    10.04.2010г. / утре/ от 10 часа, предсградата на Операта!

Търсят се доброволци за Казанлък - свържете се във Facebook с Costantsa G Genova

На шествието в Пловдив бяхме има - няма 50 човека... Иначе всичко мина гладко. Събрах малко подписи, че трябваше да се прибирам, ще продължа в моя квартал - срокът е някъде края на Май. Иначе повечето хора са съпричастни, нуждаят се само от някой, който да ги побутне малко.

Цветан Цветанов: Насилието над животни е част от ценностите, които загубихме през последните 20 години
    Заглавието е малко некоректно написано, но нищо.

Немци молят премиера да спаси уличните кучета:
    “Всички общински приюти са нелегални лагери на смъртта”
    “В приют активисти откриха 45 кучешки трупа, хвърлени на боклука...Пред клетката на лъва била засечена носилка, натоварена с мъртви кучета - изведнъж те изчезнали.
    "В друг приют кучетата се изяждали едно друго."

Репортажи за протестите:
    btv: В пет български града протестираха в защита на животните - видео
    Видео - „Не искаме да виждаме гледки като тази с кучето Мима и децата ни да виждат всичко това”
    Протест в защита на животните: ”Спри, боли ме!” от София.
    Забележете бялото недрожелюбно куче в началото на клипа. С подвитата опашка. Това да ви говори нещо за поведението му? Точно така, бито е.
    Пловдив - 60 души
    Благоевград - 10 души
    Варна - 150
    снимки от Русе - 300 души
    любителски снимки от София

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз съм възхитена направо. Миналата година в Пловдив за 2 дена едва-едва събрахме 600-700 подписа с мнооого обикаляне и преследване на хората, а тази само за 1 ден на пункта, на който бях, за цял ден попълнихме около 50+ бланки. На моменти имаше опашки от по 10 човека, чакащи да се подпишат. Жалко само, че трябваше да има жертва, за да се замислят хората какво се случва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    б***и извратените хора... Горкичките животинки...

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Жалко само, че трябваше да има жертва, за да се замислят хората какво се случва.
    +1

Някой ще ми даде ли линк от къде да изтегля бланки за подписи. И след като бъдат подписани, къде точно трябва да бъдат изпратени.
    The Devil Fucks like God makes Love.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз обаче искам да ви представя и другата гледна точка:

http://kaka-cuuka.com/2307

Прочетете внимателно и статията, и коментарите... Не забравяйте, че и всеки си има собствена истина...
    „ други са вредни, защото разнасят зарази, отнемат ресурси и представляват опасност за хората (плъхове, хлебарки, комари и бездомни животни). ”

Хората също сме вредни, също разнасяме зарази, представляваме опасност за себе си.
    Ако куче нахапе човек, то бива евтанизирано заедно с още 10 ( примерно ) от съответния регион. Човек от Люлин убива друг човек, но е невинен до доказване на противното, има право на обжалване. И е само той.
    И защо пък един убиец, крадец, изнасилвач или какъвто и да било престъпник, да има повече права от едно куче ?
    Аз също съм против уличните кучета. И ако бяхме в друга държава нямаше да е така.
    В други има приюти, в които се грижат за тях. Не ги избиват масово с отрова, за да умират в агония, не им режат краката и не ги подритват. Хората сме най – големите животни.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от BenSherman
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...921120#6921120

Мнението е относно това за Третия Райх.
    не се връзвай на тия неща,това са абсолютни лъжи на едно антифа,целящи да изкарат Хитлер и нацистите "лошите убийци",а боклуците - "невинни жертви".

същите тези пускат и инфото,че Хитлер е бил евреин,гей, и т.н.
    Сигурно ООН му плаща на тоя, че да държи гоите в неведение

Още един въпрос към създалата тази тема. Някъде четох, че могат и да се подписват НЕПЪЛНОЛЕТНи само върху листа с подписите най-отгоре трябвало да се напише НЕПЪЛНОЛЕТНИ. И мисля, че найстина е така, защото аз в Пловдих се подписах, а пък не съм пълнолетна, момичето ми даде един отделен лис за непълнолетни. Найстина ли има такова нещо?

И другото... Доколкото разбрах Мима вече е осиновена!
    Колко пари са нужни за протези? И дали парите събрани от банковата сметката са близо до нужните за тези протези?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Колко пари са нужни за протези? И дали парите събрани от банковата сметката са близо до нужните за тези протези?
    Да, осиновена е от една жена от Русе. Даваха репортаж по бтв и про бг. Добре изглеждаше. )) Колко пари са събрани в банковата сметка всъщност ?

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Да, осиновена е от една жена от Русе. Даваха репортаж по бтв и про бг. Добре изглеждаше. )) Колко пари са събрани в банковата сметка всъщност ?
    Изобщо не знам. Просто информацията се мени с всяка минута някъде пише едни числа другаде други... Съвсем се обърках вече.

Иначе много се радвам за Мима Надявам се да е попаднала на добър и любящ стопанин.

Да, Мими е осиновена от жена от Русе, грижите за нея е поела една ветеринарна лекарка. Доколкото разбрах, прегледи й се правят почти ежедневно. Отделно се търсят мненията и на други специалисти. Операция за протези още не е ясно къде ще се състои, говори се за Германия, не е оповестена и цената, така че не знам дали сумата по дарителските сметки е достатъчна.
    Мими обаче се оправя, опитва се да се придвижва, дори върти опашчица, когато е сред хора. Представяте ли си животинче, загубило и четирите си крака в адски мъки от човешка ръка да й се гали в нея отново...
    Ето я душицата, иска да си поиграе, но не може... http://www.youtube.com/watch?v=-lwhq...layer_embedded

Имам доста да коментирам по написаното в ония блог, ще го направя довечера, ако имам възможност.

casey, по въпроса с бланките - да, има и за непълнолетни, но те са израз по - скоро на гражданска позиция, промени в НК могат да изискват пълнолетни лица.

Благодаря за информацията.
    Всъщност намерих сумата в банковата сметка: 5939.22лв и 230.00евро. Надявам се да се натрупат още доста!

Ето тук можете да следите (който се интересува) - http://sites.google.com/site/grijaip...testa/dariteli

И ето малко снимчици на Мима. Изглежда много обгрижвана и много се радвам за нея:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си