.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

какво може да направи тя?

такаамммм...моята най-добра приятелка си харесва един от другия клас...от началото той не я харесваше и смяташе ,че е грозна и не е заабавна (много се лъже) ...след време той започна да и обръща повече внимание и да и пише плюсове и влюбени човечета, разни такива в impulse (това май е реклама на друг сайт,ама..) сигурно знаете какво е това .... обаче той си има гадже ,а преди това беше казал на една от класа му че я харесва,а тази същата знае че приятелката ми харесва него.той иска да скъса с гаджето си ,защото не я харесва.но обръща повече внимание на приятелката ми...за другото момиче все още незнам дали я харесва.ами тя се чуди какво точно да прави....вие какво мислите
    малко заплетено изглежда,ама не е чак толкова...опитайте се да го разберете
    домито

На колко сте? 12? А ти харесваш ли я? Гаджета ли сте?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1.Това,че й пишат плюсчета и разни си влюбени емотикони - не означава,че я харесват..
    2.Защо не си поговорят те самите..Ние тука нищо не можем да направим,нали ?
    Нито познаваме нея,нито момчетата..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    1.Това,че й пишат плюсчета и разни си влюбени емотикони - не означава,че я харесват..
    2.Защо не си поговорят те самите..Ние тука нищо не можем да направим,нали ?
    Нито познаваме нея,нито момчетата..
    На 12 са май (съдейки по ника), така че може и да имат по-различни представи за любовта от нас. :P Деликатна е ситуацията, но ми стана интересно

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    На 12 са май (съдейки по ника), така че може и да имат по-различни представи за любовта от нас. :P Деликатна е ситуацията, но ми стана интересно
    Явно е така..
    Иначе да - от една страна е интересно,но от друго не..Но като цяло ще чакаме да ни отговори авторката

Явно е така..
    Иначе да - от една страна е интересно,но от друго не..Но като цяло ще чакаме да ни отговори авторката
    или автора no one knows

Град
    Русе
    или автора no one knows
    Прав/а си

или автора no one knows
    Прав/а си
    ПраВ съм опа айде стига със спама сори ама съм нов по тея форууми и тн
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

ПОРАСНИ!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И твойта приятелка, какво стои - да действа. А момчето стига се е държало като глупак, или ще къса със приятелката си и ще тръгва с твойта приятелка, или не. Какви са тия лапешки истории. Ти защо се бъркаш? Твойта приятелка уста няма ли ?! Остави ги да поговорят. Незнам колко сте големи, ама мисля, че може да се справите с атя ситуация. Остави ги да се разберат, само да не стане така после да пишеш, ама той я лъже незнам си какво. Нека приятелката ти открито да поговори с нея. Пък и това в импулс е адската глупост. Нека приятелката ти да говори с него, дали ще стане нещо или не.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на liim0nka
    Наистина не разбрах нищо..ако може да разкажеш историята с имена (няма значение истинските или измислени)
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

На колко сте? 12? А ти харесваш ли я? Гаджета ли сте?
    аз съм момиче и не става въпрос за мен а за приятелката ми,която е момиче и сме приятелки ... BFF...това говори ли ти нещо???? Приятелки...не гаджета,защото съм момиче,например
    домито

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Наистина не разбрах нищо..ако може да разкажеш историята с имена (няма значение истинските или измислени)
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

е добре како... да аз от къде да знам че си момиче прости ми
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си