- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как помагате вкъщи?
Най-често мия чиниите,защото обичам хах,бърша праха,пускам прахосмукачка,събирам прането и понякога оправям леглата...общо взето не могат да се оплачат от мен,вече им помагам доста![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
емм аз върша цялата домакинска работа на майка ми
без готвенето,гладенето....но често се случва и тва да върша като съм ваканция примерно
Чистя си стаята , поливам цветята , мия циниите , прахосмукирам и измивам кухнята и коридора.. бърша и прах.Подреждам дрехи.. пазарувам... Понякога правя салата;таратор .. Често простирам дрехите.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Моите задължения са да чистя с прахосмукачката, да обирам праха от мебелите и вечерта да си разхождам кучето. Не е много, но е достатъчно![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Всичко върша аз,защото живея с баща ми,някой път и той помага,но се случва рядко![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
Ами..
-мия чинийте
-пускам прахосмукачка
-сгъвам дрехите
-чистя си стаята
.. за това се сещам ...
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Прибирам съдовете от съдомиялната, понякога простирам (или събирам дрехите от сушилника) и когато ме помолят пускам прахосмукачката.
като чиста стаята си ?? хаха е разбира се понякога мия чинии прибирам масата с прахосмукачка минавам ..
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
чиста си стаята, подреждам, мия чиниите и т.н.