- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен
Здравейте,вече съм на 20 години и все още не съм правил секс и чувствам,че това се отразява лошо,емоционално на психиката ми и може би всичко това се получава,защото съм доста притеснителен и се срамувам от момичета даите савет кво да права![]()
Не трябва ти пука за нищо... Намери си приятелка и го направете...
It's too late...
Започни да излизаш, намери си приятелки , говори с тях, отпусни се ии като му дойде времето и гадже ще намериш.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Започни да се запознаваш с повечко момичета, и си намери сериозна приятелка и ако решиш да го направиш с нея просто действай.![]()
проблема е че не съм от наи красивите момчета а познавам много готини момичета
По принцип повечето момичета гледат най - вече външността .. но мога да ти кажа, че не това е най - важното! .. Все ще се намери и твоето момиче ..Първоначално написано от malcho90
Това с красотата да не те спира изобщо .. има и по - важни неща от нея! ..
Кои е казал,че трябва да си най-красивия?!Всичко може да се промени с малко постоянство!Първоначално написано от malcho90
Вярно е,че на красавците им се лепят много,ама за всеки влак си има пътнициУспехчета
![]()
какво значи не си от най-красивите? я мъжката. хвани се с някой як спорт. намери контакти и ще почнеш даже да ги режеш.
абе да ви кажа чесно винаги съм се даржал добре с момичетата ама си нямам касмет с тях и това си е![]()
![]()
Никой не може да ти помогне. И кво, като някой ти каже да си намериш приятелка, да отидеш при к*рва и да се самоубиеш, мислиш ли, че би ги послушал?
еlsy![]()
Първоначално написано от malcho90
яя се стегни .. нямаш грам сам0чуствие.. верн0 мн0г0 не е дебре н0 ти ... се имаш за суп. г0лям изр0д ..
... стегни се малк0 и тв
се ша има м0миче к0ет0 да те хареса :P има време
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
като бях на 15 -16 години така исках да Е“А че полудявах за 2 години към 30 пъти,Първоначално написано от malcho90
сега на 19 се едно нямам кеф РАДВАЙ СЕ
Еми това е ключовата дума-контакти.Ти щом познавам много хубави момичета,почвай да ги застъпваш една по една,все някоя ще ти отговори,не чакай те да направят първата крачка.
И малко отклонение от темата:Практиката на много хора включително в някой случай и мое мнение!Колкото повече си мил с едно момиче,то постепенно все повече се опитва да те смачка,а колкото по-лошо се държиш,толковая повече е търси и желае да е с теб!.....Вярно извън логиката е и е много странно,но има случай в които,така се получава.
ми ако хубавите момичета го мислят за педал?Иначе по темата Фитнеса е твоя ключ,според мен всяко момиче харесва хубаво оформени тела![]()
Е,не всяко,но айди така да го кажем,много от момичетата....
Ии впрочем... Христос Возкресе
Не може всеки да е перфектенПървоначално написано от malcho90
Може да не си красив,но имаш някакво друго качество,което може би все още не си го отркил
![]()
братле, ходи на просtитутка, тва е най-лесното решение на проблема, като бях на 13 бащами ме заведе, като за 1 път беше идеално !
Намери си сериозна приятелка излизаите по- честичко и го направете !![]()
Бързата кучка, слепи ги ражда![]()
I am burning for a change like a church in Norway.
като стана на вапрос за спорт фитнеса ме е лобим и хода от време на време ама мисла да почвам сериозно![]()
![]()
БЕЗ ХИМИЯ НЯМА ФИЗИКА !!!Почвай яко блъскай...след време ще блъскаш и в на някоя гъза.И хич да не ти пука като не ти харесва някоя или те дразни тегли и майната и да си върви.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!