- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лято-работа....
Може в някои задръстен фризьорски салон да отидеш и да сушиш само косите на хората [тъй като си малолетна]
А и може да гледаш някое бебе или дете не 3-4-5 години на някои познат...![]()
Сега се сетих и нещо друго... ако има някакво магазинче до вас (може и на друго място) може да отидеш да се запишеш да чистиш пода примерно.. това не е толкова сложноили ако има CBA може и да чистиш и да подреждаш стоката и количките (примерно)
![]()
Ако питате мен, работа по морето се търси от сезон за сезон.В смисъл, резервираш си место от единия за другият сезон иначе не става!Ако гледахте новините само във Варна са се явили над 500 човека за една "професия" чистач/камелиерка за свободни 100 места (ако не се лъжа).. така че по морето тря имаш връзки!
Ако питаш мен, по-добре на село от колкото на морето.Успех все пак де... и подкрепям мнението че сте малки още
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
флаери или сладолед![]()
Аз в една тема разказах за моята неволя с търпесено на работа, с желанието за повечко парички... Няма да разубеждавам никой да си търси работа, ама като видите обява за масажитка: фризиорка/маникюритска, етц без да има нужда от никакъв опит, курс, докумнт, замислите се за хората при които отивате. Една моя приятелка се обади на такава обява... След това искаше да си сменя номера, понеже се беше уплашила от човека, който и вдигнал.
и аз искам на работа![]()