- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Професионален фотоапарат "Киев"
Та незнам дали темата е за този раздел.. Ако не е махнете я.. Та искам да ви питам дали някой знае откъде се слагат батерии на професионален фотоапарат "Киев ето така изглежда http://www3.telus.net/public/rpnchbck/No-name_Kiev.jpg Сега се уча за фотографка.. и като за начало е това.. Стар е, но ако някой знае..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Мисля че така беше
Или евентуално там, където се слагаше филма имаше място. Много отдавна счупих моя ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Апарата е без батерии... светлавицата се прикачва отделно
![]()
Иначе, не си мисли че е боклук и тн щом е без батерии. Готов съм да си заложа главата, че снима доста по-добре от тези разпространените лентови апаратчета.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Моя грешка ^^ Моят е бил Киев 19м
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи само светкавица трябва ?Първоначално написано от ltgreen
![]()
Имах един такъв ретроапарат... светкавица само ти трябва когато снимаш на тъмно нещо което се движи бързотака да се изразя. През деня снимат идеално. Мисля че знаеш как се бурави с обектива? Ако не изследвай го
![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Еми не още.. Но ще се науча (надявам се)