.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Тема: страхове..

Hybrid View

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

страхове..

Здравейте..имате ли страхове и как ги преодолявате? Защото немога да преодолея страха си и ми е гадно.Как мога да преодолея страха си,дайте някакви съвети плс..

Мега фен Аватара на L0ST
    Дани, кажи ни какъв е страха ти ако искаш да ти помогнем.

Иначе страхове никакви, макар че ми е малко гадно от змии и влечуги, ноо като цяло не ме е страх. Гледам си ужаси, не ми пука изобщо. Страхове към високо, ниско, паяци, вълци, мечки и т.н нямам.
    Lexynnka

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Дани, кажи ни какъв е страха ти ако искаш да ти помогнем.

Иначе страхове никакви, макар че ми е малко гадно от змии и влечуги, ноо като цяло не ме е страх. Гледам си ужаси, не ми пука изобщо. Страхове към високо, ниско, паяци, вълци, мечки и т.н нямам.
    Знам,че е тъпо,но...имам страх от това да не се побъркам психически ии ми е супер гадно незнам как да го превъзмогна страха..не искам да си мисля за това,но...

Мега фен Аватара на L0ST
    Ама ти сериозно ли говориш . Тука не мога да ти помогна, щом си ги мислиш тези работи то може а се поболееш наистина, без майтап, ако постоянно мислиш за нещо свързано със здравето ти ще се разболееш насила. Стига си мислила глупости, няма да се побъркаш, то на лудие им личи от деца
    Lexynnka

аз имам страх от слънце и някво притеснение от светлина
    от др не ме е страх

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз имам страх от паяци, насекоми, буби, и такива гадини. И от тъмново също. Иначе съм съгласна със Сашо, ако не си дадеш сама зор - няма да го преодолееш. Не мисли за такива работи, живей ден за ден. Просто излизай с приятели и се разсейвай.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    България
    мерси,но искам още съвети..много ви моля..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    По психология помня, че бяхме споменавали, че страхове се преодоляват като се сблъскваш често с тях във въображаеми ситуации, и просто ти писва от тях. Опитай да разбереш защо толкова те е страх от това. Да не си имала познат, с който е станало?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    По психология помня, че бяхме споменавали, че страхове се преодоляват като се сблъскваш често с тях във въображаеми ситуации, и просто ти писва от тях. Опитай да разбереш защо толкова те е страх от това. Да не си имала познат, с който е станало?
    Не бих казала,но съм виждала такива хора,е че кой не е?! просто искам съвети

Мега фен Аватара на L0ST
    От това, което си исала предполагам че имаш познат или роднина, на който се е случило подобно нещо.Това изобщо не значи, че ан теб ще се случи. Още веднъж ти го поватрям - не си мисли за лоши работи (в случая психологически болести), защото човекът е страшно нещо, нямаш си и на представа какво може да се случи . Миналата година по това време се молех да и стане нещо, че да не ходя на дно място...еми стана - 30 дена антибиотиции лежане по болницата от пневмония.

Спри да си мислиш за глупости ии живей живота!
    Lexynnka

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ще следя темата. И аз от мойте страхове вчера прекарах поредната безсънна нощ. Писва ми
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Еми имам страх от змий, паяци и все такива гнусни животинки. . страх ме е от тъмното . . и от друго не се сещам . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    ще следя темата. И аз от мойте страхове вчера прекарах поредната безсънна нощ. Писва ми
    а може ли някакво съветче? иначе какви са ти страховете?

Мега фен Аватара на L0ST
    Сетих се бе, като бях на 6 ме беше страх от НЛО....Тъкмо бях гледал денят на независимостта, държа ме буден бая време .... Преди 2 седмици го изгледах филма сам, беше към 11-12 вечерта, не ми се стори страшен изобщо, доста жалък филм
    Lexynnka

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Когато съм сама ме е страх от всичко. Страх ме е да съществувам в такива моменти .
    Как го преодолявам - намирам си компания.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    аз имам страх от слънце и някво притеснение от светлина
    от др не ме е страх
    Ооо, ама ти като вампирите Ето защо не обичаш животните.
    По темата : Мен много ме е страх от тъмното .
    Преодолявам го като спя на светната лампа. Неприятно е , но когато съм сама ...

Мен ме е страх най-вече от паяци,и всякакви други насекоми Също и от демони,духове и НЛО изгледала съм толкова филми за тях и се побърквам от страх при най-малкият шум,но някой път пък събирам смелост и решавам да се изправя срещу тях ама а де Редовно вкъщи стават странни работи,които няма как да бъдат обяснени по друг начин,и за това избягвам да оставам сама вкъщи.

Още не съм успяла да се справя с нито един от страховете си..

Град
    wondeЯland
    ахахах смейте се, но ме е страх от НЛО.. баси, гледах четвъртия вид, то дори не го гледах целия и психиката ми се срина и просто мисълта, че аз съм незащитена, че те може да правят каквото си поискат и нищо не може да ги спре ме побърква, не е като примерно крадец,убиец и т.н. нали има полиция ала бала. Ама т'ва и воиските не могат да го спрът. Знам колко глупаво звуча в момента, но ако знаехте как се чуствам нощем, не мисля че щяхте да ми се смеете. Аз лично се опитвам да си избия всички мисли и заключения от главата си. Мисля си за възможно най-хубавите неща, но понякога нещата стават нетърпими и пускам ТВ-то. Така седя 1-2 часа и то само по себе си ми се доспива. Но е ужасно.. просто.. зарекла съм се никакви ужаси повече. Сама съм си виновна, сега ще има да си патя..правя всичко възможно да се оттърся от това, комедии, приятели, нова прическа, нови дрехи въобще г/д хубави неща но... ужасно е. Съветвам те просто да се настроиш положително, а най-добре е да споделяш често с някой. Споделянето много може да ти помогне и да те отпусне нещо. Не знам и аз какво точно да ти кажа, за да те успокоя, защото и на себе си не мога да кажа нищо. Може би времето лекува...

Не виждам нищо смешно в това,въпреки че не съм гледала още Четвъртият вид,аз също имам страх от тях и все имам чувството,че ми чуват мислите за тях и избягвам да мисля за тях,колкото и комично да ви звучи Още повече,че всяко лято с компанията редовно забелязваме такива обекти из небето,много си е стряскащо

Мега фен Аватара на L0ST
    ахахах смейте се, но ме е страх от НЛО.. баси, гледах четвъртия вид, то дори не го гледах целия и психиката ми се срина и просто мисълта, че аз съм незащитена, че те може да правят каквото си поискат и нищо не може да ги спре ме побърква, не е като примерно крадец,убиец и т.н. нали има полиция ала бала. Ама т'ва и воиските не могат да го спрът. Знам колко глупаво звуча в момента, но ако знаехте как се чуствам нощем, не мисля че щяхте да ми се смеете. Аз лично се опитвам да си избия всички мисли и заключения от главата си. Мисля си за възможно най-хубавите неща, но понякога нещата стават нетърпими и пускам ТВ-то. Така седя 1-2 часа и то само по себе си ми се доспива. Но е ужасно.. просто.. зарекла съм се никакви ужаси повече. Сама съм си виновна, сега ще има да си патя..правя всичко възможно да се оттърся от това, комедии, приятели, нова прическа, нови дрехи въобще г/д хубави неща но... ужасно е. Съветвам те просто да се настроиш положително, а най-добре е да споделяш често с някой. Споделянето много може да ти помогне и да те отпусне нещо. Не знам и аз какво точно да ти кажа, за да те успокоя, защото и на себе си не мога да кажа нищо. Може би времето лекува...

Аз още не съм го гледал, но напоследък никой ужас не може да ме впечатли, от скоро бая ги гледам...Иначе споко бе, няма да те вземат извънземните, да не мислиш че им трябваш (бзк се). Иначе от части и аз помня такива работи от преди 8-9 години (както споменах и мен ме е било страх от малки зелени човечета), кофти е да не можеш да спиш, ноо тей като ще не са ме взели почнах да се съмнявам в тях . Не си мисли глупости, мисли си за момчета , преди да заспиш.
    Lexynnka

Олле спомням си един филм,който гледах като малка..Отвлечени ли се казваше,нещо такова,за едно семейство което снимаше с камера и празнуваха там и изведнъж се появиха едни червени светлини,имаше едно момиче което припадна ли какво беше,и имаше пияна около устата,пък едното момче се напика от страх,и най-накрая показаха и извънземните и филма свърши..Май от този филм е тръгнал страха ми,редовно го даваха по Диемите мисля,даже и сега кат се сетих ме хвана страх пак

Град
    wondeЯland
    мисля си за какво ли не, но просто... ужас.. те нали уж те хипнотизират (според филма, който е по действителен случай) и ти не помниш нищо. Мисълта, че като заспя, не знам какво става с мен ме побърква. Ужасно е. Мисля си да говоря с наще за това но все го отлагам. Не знам какво да правя. Просто не знам... а междодругото DollDaggaBuzzBuzz ако мога да те успокоя малко с това, че НЛО не трябва да се свързва с извънземните винаги. Ти може да виждаш нещо светещо там, и не знаеш дали е самолет или нещо друго. За това му викаш НЛО - неидентифициран летящ обект. Дано това да е до степен вярно, защото и аз виждам понякога такива неща- е сега какво е не знам, но е стряскащо, наистина.

мисля си за какво ли не, но просто... ужас.. те нали уж те хипнотизират (според филма, който е по действителен случай) и ти не помниш нищо. Мисълта, че като заспя, не знам какво става с мен ме побърква. Ужасно е. Мисля си да говоря с наще за това но все го отлагам. Не знам какво да правя. Просто не знам... а междодругото DollDaggaBuzzBuzz ако мога да те успокоя малко с това, че НЛО не трябва да се свързва с извънземните винаги. Ти може да виждаш нещо светещо там, и не знаеш дали е самолет или нещо друго. За това му викаш НЛО - неидентифициран летящ обект. Дано това да е до степен вярно, защото и аз виждам понякога такива неща- е сега какво е не знам, но е стряскащо, наистина.
    Убедена съм,че не съм видяла самолет или спътник,мога да ги различавам Знам какво съм видяла,дажеи през деня съм забелязвала такива работи,и когато даваха по БТВ документален филм за НЛО в България разпознах един от обектите в филма,не си въобразявам,защото не съм била единствен свидетел!!

Мега фен Аватара на L0ST
    Стига глупости бе, тука някви от едно село близо до града ни разправяха как всяка вечер жидали извънземни. Цяло лято вечер като хапвам гледам небето и чакам да видя нещо ...нищо..

Иначе може да виждате самолети, спътници, звезди и т.н.
    Lexynnka

Град
    wondeЯland
    е, да всеки с късмета си иначе твоят страх какъв е, danibebi, не беше ли страх от несъществуващ човек, който те наблюдава?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си