.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Тема: страхове..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    е, да всеки с късмета си иначе твоят страх какъв е, danibebi, не беше ли страх от несъществуващ човек, който те наблюдава?
    да,но благодарение на вашите съвети,пък и от само себе си-отмина.Много рядко се случва като изляза и да си помисля и представя пак такова нещо,но бързо отминава и съм сигурна,че с времето ще отмине напълно. но сега дойде този страх напоследък все ме е страх от такива странни неща и точно защото ми помогнахте със съветите за несъществуващия човек,се надявам да ми помогнете и за този страх

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    от какви странни неща..?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    България
    от какви странни неща..?
    прочети първите коментари от темата и ще видиш от какво ме е страх ии съвети искам..искам да преодолея страха си..

Мега фен Аватара на L0ST
    Абе Дани, ти все едно е игнорираш . Няма как да ти помогнем, ако не си помогнеш сама. Няма как да го преодолееш баш това. Някой страхове могат да се продолеят - примерно от НЛО, вечер излизаш навънка, тераси, прозорци - виждаш че няма нищо освен самолети и звезди по небето и с течение на времето всичко минава. Това, че те е страх да не полудееш, няма как да ти помогнем. Казвам ти, не мисли постоянно за това и с времето ще отмине.
    Lexynnka

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Абе Дани, ти все едно е игнорираш . Няма как да ти помогнем, ако не си помогнеш сама. Няма как да го преодолееш баш това. Някой страхове могат да се продолеят - примерно от НЛО, вечер излизаш навънка, тераси, прозорци - виждаш че няма нищо освен самолети и звезди по небето и с течение на времето всичко минава. Това, че те е страх да не полудееш, няма как да ти помогнем. Казвам ти, не мисли постоянно за това и с времето ще отмине.
    Знам,че с времето страховете минават и идват нови.Сигурна съм и,че този страх ще отмине..

Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    от какви странни неща..?
    прочети първите коментари от темата и ще видиш от какво ме е страх ии съвети искам..искам да преодолея страха си..
    добре, защо се страхуваш, че ще се побъркаш психически? не съм много по такива термини, но това което мисля е че може би най- добре е да отидеш на психиатър. Мисля че ние във форума не можем да ти окажем помощта, която може да ти даде психиатъра. Но не знам, все пак дай някакви подробности. Защо мислиш така? Защо те е страх че ще се случи това? Много проблеми ли имаш?

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ахаха и мен ме страх от ВСИЧКО .. и чета някакви гадории в и-нет и мама ми каза,че ако още веднъж ме види да го правя ще ми спре и-нета,защото ми била достатъчно натоварена психиката и съм щяла да полудея..ама аз продължавам да ги чета...

Колкото и странно да звучи аз също се страхувам най - много от това сама да не се побъркам..На 16 години сам почти 17 вече голямо момиче..Но от това се страхувам нах - много -От мен самата! Но знаеш ли трябва да не си мислиш за това..да мислиш за други неща..самичка си давай кураж..Сподели с вашите те ще ти дадът добър съвет!Послушай ме няма да сгрешиш ... Но най важното е да бъдеш силна!
    Ne mojesh da izbqgash ot kraq..no mojesh da ne slagash nachalo!

Моят най-голям страх е да не изгубя семейството си (да чукам на дърво). Просто много ги обичам и винаги се моля да не им се случи нещо.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от perla333
    Моят най-голям страх е да не изгубя семейството си (да чукам на дърво). Просто много ги обичам и винаги се моля да не им се случи нещо.
    И при мен е така+паяци
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    в облаците ^^
    мене не ме е страх ни от НЛО, ни от духове .. ни от буби ... мн ме е страх от високо ... за тва и в живота си не съм се качвала на нищо по панаирите ... а относно въпросчето ти .... то да ти кажа страха ти си го правиш ... и ако постоянно мислиш за тва има наистина вероятност да откачиш, затова просто игнорирай тая мисъл, като се усетиш че мислиш за това започни да си пееш някоя песен примерно (аз така правя като се опитвам да си избия нещо от главата)....
    пък има и др вариант ... припомняй си че най великите умове са признати откачалки

Град
    България
    от какви странни неща..?
    добре, защо се страхуваш, че ще се побъркаш психически? не съм много по такива термини, но това което мисля е че може би най- добре е да отидеш на психиатър. Мисля че ние във форума не можем да ти окажем помощта, която може да ти даде психиатъра. Но не знам, все пак дай някакви подробности. Защо мислиш така? Защо те е страх че ще се случи това? Много проблеми ли имаш?
    не,не съм за психиатър по-скоро съм за психолог,но няма как да отида иначе съм съгласна да си поговоря с психолог,хубаво е да чуеш съвета на един специалист.Не нямам проблеми,това ми е единствения.Незнам,просто така се случи,ей така,започнах да се страхувам

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    ахаха и мен ме страх от ВСИЧКО .. и чета някакви гадории в и-нет и мама ми каза,че ако още веднъж ме види да го правя ще ми спре и-нета,защото ми била достатъчно натоварена психиката и съм щяла да полудея..ама аз продължавам да ги чета...
    какви гадории четеш? и ми е интересно защо ги четеш?

Град
    wondeЯland
    съжалявам, объркала съм ги, имала съм в предвид психолог иначе не знам за този страх, дори не мога да си го представя а междодругото и аз съм чела гадории в нета. Достатъчно е да напишеш духове, извънземни, оотвличане от извънземни, и т.н. в Гугъл и има да си четеш до утре нооо вече не смея

Имам страх от тъмното!Когато съм сама в нас, запалвам всички лампи.А когато изгасне тока или съм някъде сама се паникьосвам!
    Това, което губим за миг не може да ни го върне и вечността! . .

Град
    България
    съжалявам, объркала съм ги, имала съм в предвид психолог иначе не знам за този страх, дори не мога да си го представя а междодругото и аз съм чела гадории в нета. Достатъчно е да напишеш духове, извънземни, оотвличане от извънземни, и т.н. в Гугъл и има да си четеш до утре нооо вече не смея
    аз изобщо няма да си правя труда да чета такиа неща чела съм за духове,страшни истории и т.н.но отдавна..ии вече не искам..

Град
    wondeЯland
    аз изобщо няма да си правя труда да чета такиа неща чела съм за духове,страшни истории и т.н.но отдавна..ии вече не искам..
    дъ сейм хиър

Град
    България
    дъ сейм хиър

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    И мен преди много, ама наистина много ме беше страх от четене на такива неща

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от petinkataaa
    какви гадории четеш? и ми е интересно защо ги четеш?

ми не знам..до някаква степен ми е интересно...не знам кое по-точно като след това умирам от страх ама...ми за убийства,тормозене,отвличя ния и т.н....и не само от това ме е страх,ами и като взема да си мисля някакви глупости направо от самата ми сянка ме е страх..пречуват ми се,превиждат ми се..ужас

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Аз имам страх от паяци, насекоми, буби, и такива гадини. И от тъмново също. Иначе съм съгласна със Сашо, ако не си дадеш сама зор - няма да го преодолееш. Не мисли за такива работи, живей ден за ден. Просто излизай с приятели и се разсейвай.
    Същото..
    И колкото и смешно да звучи имам страх от ескалатори. Още от малка съм се наплашила от тях и никой не може да ме накара да се кача
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

YouDontKnowMe аз също се страхувам когато съм сама ... ии си намирам компания за да не се страхувам толкова много !
    Ne mojesh da izbqgash ot kraq..no mojesh da ne slagash nachalo!

Повече от фен Аватара на sian4eto
    емии може да се каже ... не обичам да съм сама ....
    `only God can judge me!

Много ме е страх, когато съм сама на тъмно- мисля си какви ли не неща.
    Тогава ми идват мислите и за Дами Пики и Кървави Мерита ( нелепо е , но ... )

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от unwritten13
    Много ме е страх, когато съм сама на тъмно- мисля си какви ли не неща.
    Тогава ми идват мислите и за Дами Пики и Кървави Мерита ( нелепо е , но ... )

Божеее, няма страшно репди 5-6 години по цяло лято ги викахме в някое мазе на блоковете.... Голямо разочарование..никви духове не се появиха, но помня че веднъж духна вятър и каот изгасна свещтта...малей как паднахме сички един в-ху друг
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си