- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- страхове..
ОО аз преди разказвах истории за Дама Пика. И ние колко сме викали тея духове, пък и си признавам - страх ме беше. Сега вече не, отмушява с времето, като не мисля за него. Но ние в даскало, по лагери само дама пика, вале каро ли кво беше, кърварата мери. Обаче после незнайно защо ставаха странни работи, може и внушение да е било.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Всеки има страхове.. мене ме е страх от сълфетки
[b][color=black]Espa
От салфетки ли? Такова досега не бях чувала![]()
П.С - Моля те махни тая снимка щот много ме нервикъм янев1 се обръщам
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами гледат ме някакси странно .. и откакто се познавам със сълфетките живота ми се преобърна тотално .. и сега си представям как някоя сълфетка ме атакува в гръб![]()
[b][color=black]Espa
ха-хаПървоначално написано от yanev4
колко си забавееен...
смЕх ,бе
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз имам страх от тъмното .. До лятото трябва да съм го преодоляла , не знам как , но трябва.
Неприлично Щастлива .. : )
Сериозно имах същия страх, но се реших пускам телевизора и гаса лампата и седа и накрая от умора заспивам и просто го преодолях.. опитай и ти такаПървоначално написано от sasheto0o
![]()
[b][color=black]Espa
В момента незнам от какво имам страх.Странните ми страхове преминаха с времетовсъщност имам страх от тъмното.Щом остана за секунди дори на много тъмно и започвам да се страхувам.Иначе истрии за духове и такива вече не ми действат
дори с удоволствие ги чета
:P
И мойте страхове изчезнаха с времето. Още преди 2 месеца си възвърнах съня, но за сметка на това ми се случиха куп неприятности и неща, които ми тежат съответно 2 месеца и вече не издържам. С една дума един мой страх се сбъдна![]()
Ами ти освен психически има ли как иначе да се побъркаш..Първоначално написано от danibebi
![]()
Аз по-скоро си мисля че те е страх да не се сринеш психически..
А иначе по темата: от гълъби ме е страх..![]()
вече нямам такъв страхПървоначално написано от SheIsAggressive
а как може да те е страх от гълъби
![]()
![]()
ПП: ecstazy, какъв твой страх се е сбъднал?![]()
Абе човек я се успокой.. защо мислиш такива глупави неща.. просто няма смисъл. Сега идва лято.. няма даскало .. няма проблеми и други глупусти. Излизай по-често навън и спри да мислиш за катива щуротии.. :) :)
Аз попринцип нямам страхове,но понякога много мощно си набивам филмите ако съм гледала някои филм,примерно и после не ме питайте как седя сама в къщи с ножа в ръката![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ОлеПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Ти внимавай да не се нараниш с този нож, че ...
Относно мен - като стоя близо до басейн или съм на кея и гледам водата надолу в басейна или морето и ако е дълбоко ме побиват тръпки. Става ми гадно. Може би това е, защото не знам какво има надолу и някак си не знам не мога да го изразя, но все едно ще падна. Но ако басейна е по-плитък и се вижда дъното мога да скоча в него без проблем
Danibebi, от къде се е породил този страх в теб? Защо си мислиш това? Според мен, не е възможно просто ей така изведнъж да се побъркаш. Недей да си представяш такива неща. Относно премахването на страх - чувала съм, че това с изправянето пред страха не е много уместно, защото ако страха е голям, човекът може да се побърка! Все едно те е страх от змия и изведнъж да ти сложат в скута ти една! Олее, направо не си и го представям!!! И мен ме е страх от змия така, че ... Не знам може би трябва да осъзнаеш, че това нещо не е опасно...
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Ми к'во да ти кажа, в даскало останах сама, и то се оказало че май ще се местя. Точно от това се страхувах и айде защото това съм АЗ и на мене всичко трябва да ми се случва 102930219039 пъти по гадно и то така станаПървоначално написано от danibebi
както и да е г/д се държа, поне тоя гаден проблем със съня се махна.
П.П. за гълъбите има една група във фейса Anatidaephobia — the fear that somewhere, somehow, a duck is watching you![]()
![]()
Страхът ми отмина още преди 2 месеца,колко пъти да повторя!?Първоначално написано от kristito3
Разбрах,че всякакви такива неща отминават с времето.
![]()
Опа, извинявай! Не погледнах предната страница. Радвам се, че е минало.Първоначално написано от danibebi
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Мен пък много ме е страх от тъмното .. и сега, като гледах един "страшен" филм - Paranormal Activity и направо се побърквам. От няколко сни не съм спала като хората. А от други филми на ужасите не ми е ставало нищо, но ето на.
![]()
мерси.Първоначално написано от kristito3
![]()
![]()
Имам си фобия от зъболекари... xD И от болести... По - добре мъртва, но не да живея в болест...![]()
I MISS YOU . . . ;[
Много ме е страх от високо, дори на маса да се кача, изтръпвам цялата.![]()
![]()
Това не е и високо даже.
![]()
Оооо а знаеш ли аз кво напраих на тоя филм - към края към 2 ч. през нощта толко ме беше фанало шубетоПървоначално написано от fUcKsMiLe
че си запалих лампата и ме беше страх да го догледам
И специално исках да го гледам сама, защото са ми казвалич че бил страшен и да не го гледам сама ама .. на пук
Е, проблема, че едва заспах .. си остана нали
ама иначе ако тоя филм го гледаш през деня няма да ти се стори толкова страшен ..
Еее да се върна към тематаТа имам страх от тъмното .. Ии най-вече от паяци - лелееее като бях по-малка, имаше един паяк ама огромен на стената в стаята ми до леглото и то през нощта тамън тръгвах да си лягам .. Ужас!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!