ахахах смейте се, но ме е страх от НЛО.. баси, гледах четвъртия вид, то дори не го гледах целия и психиката ми се срина и просто мисълта, че аз съм незащитена, че те може да правят каквото си поискат и нищо не може да ги спре ме побърква, не е като примерно крадец,убиец и т.н. нали има полиция ала бала. Ама т'ва и воиските не могат да го спрът. Знам колко глупаво звуча в момента, но ако знаехте как се чуствам нощем, не мисля че щяхте да ми се смеете. Аз лично се опитвам да си избия всички мисли и заключения от главата си. Мисля си за възможно най-хубавите неща, но понякога нещата стават нетърпими и пускам ТВ-то. Така седя 1-2 часа и то само по себе си ми се доспива. Но е ужасно.. просто.. зарекла съм се никакви ужаси повече. Сама съм си виновна, сега ще има да си патя..правя всичко възможно да се оттърся от това, комедии, приятели, нова прическа, нови дрехи въобще г/д хубави неща но... ужасно е. Съветвам те просто да се настроиш положително, а най-добре е да споделяш често с някой. Споделянето много може да ти помогне и да те отпусне нещо. Не знам и аз какво точно да ти кажа, за да те успокоя, защото и на себе си не мога да кажа нищо. Може би времето лекува...