.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Palette Instant Color

Косата ми е средно кестенява и мисля да пробвам с черно-синьото и въпроса ми е дали ще ме хване и колко време приблизително ще стои и вреди ли косата ?

Град
    Шумен

Re: Palette Instant Color

Oo точно вчера се боядисах с 'палете инстант колор, рубинено червено'
    и бях с черна коса, а сега имам чувството че е червена като фона на тийнпроблем.
    Тази серия е специално за тъмни коси и да ще хване 99%.
    И ами ще стои докато не порастне косата или може да се позагуби цвета, но косата ти не може да си възвърне естествения цвят на вече боядисаната част от косъма.
    Естествено че вреди, няма боя, която да не вредо малко или много, но колкото по тъмен е цвета толкова по-малко изгаря косъма.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мацай!
    Fuck is good,
    Fuck is funny,
    A lot of people fuck for money,
    If you think the fuck is funny,
    Fuck yourself and save your money!!!

Една приятелка днеска се направи, но нищо не се получи. Може би тя не е направила нещо както трябва.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не си оризилявай косата с тая силна боя.. палете е възможно най - нещадящата и най -силната боя ...
    иди от някои фризьорски салон , който работи с cristian of roma , тя внасят много хубави бои от Италия и определено възможно най-щадящи.. вчера се наложи косата ми да претърпи 3 бои и сега нищо и няма

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    не си оризилявай косата с тая силна боя.. палете е възможно най - нещадящата и най -силната боя ...
    иди от някои фризьорски салон , който работи с cristian of roma , тя внасят много хубави бои от Италия и определено възможно най-щадящи.. вчера се наложи косата ми да претърпи 3 бои и сега нищо и няма
    Нещо не си разбрала май. Говорим за Palette instant color. И откъде накъде да не е щадящо? Пада за има-няма 2 седмици. Плюс това портокаловото масло си е с цел подхранване. Няма амоняк, няма окислители, да, нетрайно е, но е перфектното решение, ако не искаш да си гориш косата с бои.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    и бях с черна коса, а сега имам чувството че е червена като фона на тийнпроблем.
    И ами ще стои докато не порастне косата или може да се позагуби цвета, но косата ти не може да си възвърне естествения цвят на вече боядисаната част от косъма.
    Естествено че вреди, няма боя, която да не вредо малко или много, но колкото по тъмен е цвета толкова по-малко изгаря косъма.

Ама естествения ти цвят ли е бил черно или си се боядисвала с дълготрайна черна боя преди това?

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

Ама естествения ти цвят ли е бил черно или си се боядисвала с дълготрайна черна боя преди това?
    да и аз съм се боядисвала многократно с черна боя но сега ми се ще да премина към гарваново черно ... и мисля че така даже ще се засили ефекта и ще стане по добре

Град
    Шумен

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod

eстествен цвят , за първи път се боядисвам
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си