- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Груб Секс , Възбуждащо ли е ?
Има моменти в които го предпочитам, има такива в които искам бавно и нежно, всичко си е до нагласата от какво имаш нужда в момента...
Дам зависи в какво настроени съм, но аз също си падам по по-грубия секс...
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Най-яко е бой, ебанье и албански танци![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
zavisi ot nastroenieto..na momenti i na men mi ide da sum grub drugiq put q gledam kato dete koledna elha i sum adski vnimatelen i nejun...vupros na nastroenie e pri men![]()
И аз обичам да е по-грубичък... Така някакси става по-страстно. :P
Абе дай яко садо-мазо и тва е.....![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
при мен като че ли грубият секс е за предпочитане![]()
![]()
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
Ще дойде време когато няма да мога да правя див секс, затова сега си взимам своето. Не обичам бавните движения. За момента не е имало проблем.
Първоначално написано от traka
![]()
ami mn si padam da dera i hapq i obi4am kgaot ima pove4e strast vse pak samo v sexa ni e pozvoleno da sme jivotni,no ponqkoga mi se iska da use6tam partiora na duhovno nivo malko romantika i sled tva pak grub![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Първоначално написано от Andito0o
Като дете съм палила коледната елха три пъти и пет пъти я ползвах за мишена(имах лък и пистолет с топчета - стъклените топки се чупят яко, като ги уцелиш). Чудя се защо от 8 години не сме имали елха.Първоначално написано от x3eme
По темата: Имам 2 чифта белезници(единият ми е спомен от един полицай) и още дузина body strap неща, включително топче за уста...
Ето човек, който знае как да се забавлява.Първоначално написано от Schneeflocke
Пиши ми.
![]()
![]()
Ко не ве, ако и един два шамара или ритника метне за екстра грубост съвсем откачам...![]()
Holy Zombie Jesus!
Пффф....това е секс за мен... Другото е лигавене...![]()
А няма да те питам как гледаш на човека до теб ако е "коледна елха"Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
Разсмя ме не искам да те обидя, ма на човека сравнението ме развалнува, а ти ми скри "елхата" ако мога така да се изразя![]()
много зависи - къде , как, с кого - за всичко си има време и място
i az obi4am grubiq sex, no go predpo4itax nai ve4e kogato ne bqx vlubena
a ako sam vlubena iskam 4ove4eto do men da mi pokaje kolko me obi4a s malko nejnost