.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 275

Груб Секс , Възбуждащо ли е ?

Хмм , интересно ми е , какъв секс предпочитате , на мен по принцип ми допада леко грубият секс , действа ми възбуждащо...

Има моменти в които го предпочитам, има такива в които искам бавно и нежно, всичко си е до нагласата от какво имаш нужда в момента...

Дам зависи в какво настроени съм, но аз също си падам по по-грубия секс...
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Има моменти в които го предпочитам, има такива в които искам бавно и нежно, всичко си е до нагласата от какво имаш нужда в момента...
    Най точно казано

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Най-яко е бой, ебанье и албански танци
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    zavisi ot nastroenieto..na momenti i na men mi ide da sum grub drugiq put q gledam kato dete koledna elha i sum adski vnimatelen i nejun...vupros na nastroenie e pri men

Град
    Paradise
    И аз обичам да е по-грубичък... Така някакси става по-страстно. :P

Абе дай яко садо-мазо и тва е.....
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Цитирай Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Град
    pandemonium
    при мен като че ли грубият секс е за предпочитане

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ще дойде време когато няма да мога да правя див секс, затова сега си взимам своето. Не обичам бавните движения. За момента не е имало проблем.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да харесва ми

Цитирай Първоначално написано от traka

Град
    TRQVNA
    ami mn si padam da dera i hapq i obi4am kgaot ima pove4e strast vse pak samo v sexa ni e pozvoleno da sme jivotni,no ponqkoga mi se iska da use6tam partiora na duhovno nivo malko romantika i sled tva pak grub :P
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Цитирай Първоначално написано от Andito0o
    Цитирай Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    zavisi ot nastroenieto..na momenti i na men mi ide da sum grub drugiq put q gledam kato dete koledna elha i sum adski vnimatelen i nejun...vupros na nastroenie e pri men
    Като дете съм палила коледната елха три пъти и пет пъти я ползвах за мишена(имах лък и пистолет с топчета - стъклените топки се чупят яко, като ги уцелиш). Чудя се защо от 8 години не сме имали елха.

По темата: Имам 2 чифта белезници(единият ми е спомен от един полицай) и още дузина body strap неща, включително топче за уста...

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Като дете съм палила коледната елха три пъти и пет пъти я ползвах за мишена(имах лък и пистолет с топчета - стъклените топки се чупят яко, като ги уцелиш). Чудя се защо от 8 години не сме имали елха.

По темата: Имам 2 чифта белезници(единият ми е спомен от един полицай) и още дузина body strap неща, включително топче за уста...
    Ето човек, който знае как да се забавлява. Пиши ми.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Зависи от настроението и нагласата

възбуждащо е , стига да не боли

Ко не ве, ако и един два шамара или ритника метне за екстра грубост съвсем откачам...
    Holy Zombie Jesus!

Миии зависи,в какво настроение съм и колко е груб партньора Нооо по-принцип си предпочитам плавните неща Първо бавничко и нежничко,а след това по-бързичко и дивичко

Пффф....това е секс за мен... Другото е лигавене...

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

А няма да те питам как гледаш на човека до теб ако е "коледна елха"
    Разсмя ме не искам да те обидя, ма на човека сравнението ме развалнува, а ти ми скри "елхата" ако мога така да се изразя

много зависи - къде , как, с кого - за всичко си има време и място

i az obi4am grubiq sex, no go predpo4itax nai ve4e kogato ne bqx vlubena
    a ako sam vlubena iskam 4ove4eto do men da mi pokaje kolko me obi4a s malko nejnost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си