--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте,
Аз съм на 15 години.Той е на 19.Разликата както виждате не е адски голяма.Аз съм от София,той е от Монтана.Разстоянието не е много голямо.С това момче се познава сигурно от 10 години,ако не и повече.Аз имам баба в едно село близо до Монтана,както и той.Аз го харесвам от много време.Това ми беше първото чувство,което изпитах.Като бях малка да кажем 5-6-7 години си играхме заедно и всичко си беше наред.Докато аз не пораснах и тогава разбрах за първи път какво е привличането.Той това го усещаше.Явно и той не беше безразличен спрямо мен..Ето дойде и първата целувка.Бях на 11 или 12 вече не помня.Но обстоятелствата са такива,че аз съм си на София той на Монтана.Винаги,когато си ходех нещо се закачахме,но това си го знаехме само ние.Не искахме никой да знае (нали знаете какво е на село)Аз пораснах още.Вече сме в една компания.Последният път,когато си бях на село беше миналата лятна ваканция.Той ми писа отново смс да се видим и аз естествено приех.Говорихме си,разменяхме си по някоя целувка.Докато... той не каза хайде да го направим...Разбирам го добре той е на 19,обаче за мен е още рано(поне така мисля).Аз му отказах на секундата.От тогава той дори не ме и поглеждаше.Вътрешно чувствам,че има чувства към мен,защото го виждам как се дразни,когато танцувам или си говоря с някое друго момче.Сега си пишем по скайп,но почти винаги аз му пиша.Чудя се какво да правя? Сега може би пролетната ваканция за кратно може да си отида на селото ми..Искам да сме заедно.Дори,когато съм в София не спирам да мисля за него.Когато си отида дали да му се обадя да излезем или.. нямам никаква представа изобщо когато го видя какво да направя,така че нещата да клонят към нещо повече от сегашното Здравей.
Мерси предварително.Съжелявам за романа,но...