.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    боя е само за идиоти!
    Къв бой, бе човек?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    боя е само за идиоти!
    Къв бой, бе човек?

Еми едва ли съм щяла да умра ама горе долу дa

Град
    Kyustendil
    Като съм се родил, съм бил с астма.. и ми се е разминало, но по лошо е, че майка ми е могло да я сполети това.. израждал я е пиян доктор. И ако не е бил един друг специалист е щяла да си замине ..
    [b][color=black]Espa

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да.Веднъж като бях на 5 или някъде там помня как играх на село с още 2 по големи момчета и една кола изневиделица се показа,добре че беше едното момче да ме хване и да ме дръпне.. А втория път беше когато бях на 10-11.. Люлеех се на една люлка,която беше разположена отгоре на баира на една полянка.Аз бях на облегалката а една фр на седалката.. Залюляхме почти до чук и изведнъж ръцете ми прималяха нещо и увиснах на тръбите и изведнъж просто се метнах от люлката,паднах на едни железни тръби,търкулнах половината баир,пречерня ми,останах без въздух.. и така добре че се оправих за 15-20 секунди.. ( говоря че толкова време стоях без въздух) иначе след това доста време ми стояха натъртванията

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    Да и то беше ужасно, дори не искам да си спомням. Бях 9 или 10 гогини и бяхме на Аязмото (знам, че не знаете това място, но както и да е) по случай 1 май. Рехишме с приятелите да се качим по скалите и след известно време бяхме там, като слизахме момчетата казаха, че ще слязат по стилбите, а ние сме инат и пак се връщахме по скалите. Само как бързо исках да сляза, очите ми почерняха и не помня...
    ... След като си отворих очите всички се събрали и ме гледат, а аз отварям очи и започвам да се смея, но ме болеше на всякъде. Незнам от колко метра съм паднала, но ква съм късметлийка, че не умрях Но беше мн страшно...
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    аз ВСЕКИ ден съм на смъртна опасност .. най-новото ми преживяване беше вчера .. карам скейт по една уличка с едни приятели , и те нещо почнаха да се хилят и аз се обърнах да видя за кво се смеят и точно тогава излиза някъв джип и аз го чувам и се обръщам паникьосвам се.падам от скейта , и джипа спря на около 10см. от лицето ми Ама аз съм си свикнал вече и не ми прави много впечатление ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на xoxi
    Майка ми е разказвала, че като бебе съм започнала да се задушавам в корема и. После докторите и казали, че наистина ми е оставало малко.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Да като бебче през ноща съм се задушила. Добре че мама ме е видяла иначе

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    да..като малък..жалко че оцелях
    6б3З10

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Мда, била съм. :/
    Бях на 10 някъде, на екскурзия до Рупите. Та, къпахме се в един минерален басейн, който не ми стигаше и до раменете (Била съм висока около 1,40) и по едно време се подхлъзнах и паднах по гръб. Не можех да плувам и 20-25 секунди правех отчаяни опити да се изправя, но не можех, бях се паникьосала отвсякъде. Добре, че едно момиче ми подаде ръка да се изправя иначе Бог знае какво щеше да стане.
    ...

2-3 пъти..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Мм.. като се замисля, доста пъти съм била на косъм .. Обаче най - стяскащото за мен си остава как щеше да ме смаже някакъв стар хладилник .. Бях на около 4-5 годинки и нещо си играех в двора, а въпросния хладилник беше развален и го държахме на двора.. Да, обаче двора е някак си леко под наклон и хладилника беше закрепен с тухли .. И аз кво тръгнах да му отварям вратата и той се залюля и тръгна да пада върху мен.. И аз фрапирана не помръдвам.. Обаче нещо като че ли ме дръпна настрани и се отървах буквално на косъм Иначе и от пожар и от всякакви други такива
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Хм ми то излиза, че съм била близо на няколко пъти. Начи единия път, съм имала много висока температура и май съм получила гърч, та са ме завели в болницата и там са ме увивали във вана със студени чаршафи(то тва кат бебе). После като съм била по-голяма(ама и тва не го помна), съм глътнала едно такова от тия на шоколадовите яйца на киндер, пластмасовото дето слагат играчките вътре и съм щяла да се задуша. После на 4 години(тва го помна), паднах на един буркан, който е можел да ми разкъса напрао вътрешностите, но съм се порязала само на китката( и за 1 см да си прережа сухожилието, ся щях да съм инвалид с дясната..). После на 7- си разцепих носа на един ръб на шкаф(щеше да ми падне ноздрата ) и ако е било 2-3 см по към средата на носа точно, съм щях да остана на място, щот от удара костта щеше да ми се забие право в мозъка и тъй... . И един път почти се удавих.. Тва е ... Не ми е било писано, Господ ме е пазил ..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Ми,когато съм била бебе съм повръщала постоянно и един път съм се задавила жестоко в повръщаното си и съм посиняла цялата,но слава Богу нищо ми няма.Блъскала ме е кола като малка,и няколко пъти,щях да се удавя

Мии..аз веднъж бях вкъщи с едни приятелки и тъкмо щяхме да излизаме обаче решихме че трябва да останем на компа и изведнъж тъкмо да тръгнем и ни замириса на огън от някъде добре че едната се сети и отвори вратата и си помислихме че идва отгоре идва съседа и ни пита да не гори нещо при нас и ние му отговорихме,че идва отгоре ии такаа и накрая слизаме долу и виждаме че мазата гории(амаа..горната на 17-тия етаж)а пък ние сме на 15-тия и така продължение на 2-3 часа че и повече полицияте(те бяха дошли и бяха опънали една голяма жълта лента като тези от по филмите дето ги дават)и с такава и не пускаха никой да минава оттам(да влиза и излза от входа,а пък то от прозореца на мазата излизаха едни голееми пламъци то не бяха чудесии

Не, за мой късмет не съм. Ако се брои, макар че не беше кой знае какво, веднъж щях да се удавя ...

не знам дали се брои...на 15ти юни припаднах в голямата жега...ако бях сама сиг щях да си пукна...

хмм.. и аз съм имала по екстремни ситуации, но чак на косъм от смъртта - не съм сигурна

Охх и да не дава Господ

Град
    Стара Загора
    Излиза, че съм бил 2 пъти на косъм...
    Първият път ще ви прозвучи доста смешно - бил съм на няколко годинки и някак си съм успял да се добера до бутилка вино без нашите да ме видят. Успял съм да отворя бутилката, опитал съм виното, изглежда ми е харесало и в крайна сметка съм се оттървал само с натравяне
    Вторият случай е по-страшен - катастрофа, когато съм бил около 6-годишен. Помня цялата случка много добре - насреща ни изскача някакъв дрифтър и ни удря отляво - само бързата реакция на баща ми ни спасява от челен удар при който е можело да се случат доста зловещи неща....

Град
    Мързелград
    Бях около 9 годишна и знамете в морето беше червено.Отидох само ДО брега колкото да си измия краката бях и със сестра ми.Една вълна като мина ни завлече навътре.Май имаше и още две деца с нас.Незнам колко време ни влачи ама вече си мислих,че е свършено с мен.Добре,че двама мъже влязох и ни спасиха!Слава на тези мъже,живота си дължа на тях сега!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Ако се броят рисковите изпреварвания по пътищата срещу теб. В такива моменти наистина съм предчувствал удара
    +1

Иначе чак на косъм от смъртта май не съм била никога, за което искрено се радвам и се надявам да си остане така... Обаче съм имала доста опасни премеждия. Едно желязо ми падна върху главата веднъж и ако не се бях отместила леко, за да ме удари странично, сигурно щеше да ми извади едното око или да ми потроши носа... И с колело съм падала много лошо - с ВМХ, аз и братовчед ми, някъде на 8-9 годинки сме били и се спускаме по един стръмен баир дето целия беше осеян с камъни (и малки, и големи) и спускам се аз обаче не знам какво ми стана и по средата на спускането без да искам натиснах предната спирачка - резултата беше претъркулване напред, направих 2-3 кълба и си ударих в главата в един огромен камък. Станах и почнах да се хиля докато не видях кръвта След това рев, превързвания...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

мии дваж ми се е случвало веднъж бързахме много да се прибереме от морето и изпреварваме тир : хълмиста местност 30% видимост уж тира бавен ама ни изкочи един с феррари зад нас имаше и още един бог да ги прости отървахме се с огледалото но най бруруталната гледка челен сблъсък телата изгорени и смляни за принцеса(до неузнаваемост)
    другото е, че щах да се удавя зле като около мен имаше песък и вода ( мразя тази конбинация(потъваш в пясъка докато той се утаява)

да .. на лагер на морето преди 1 година . не беше дълбоко, може би ми беше до раменете най-много водата и изведнъж просто тръгнах да потъвам и да ме влече надоло и беше доста дълбоко и много силно ме дърпаше и аз почнах със всички сили да се мъча да изплувам обаче се паникьосах и започнах да се давя и ме издърпаха 2 момчета които бяха от лагера .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си