.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    Banned Повече от фен
    Пукал съм си 6 пъти главата като малък, но като цяло това е всичко, никакви други опасни премеждия съм нямал и се надявам да нямам. ;]

Град
    Балчик
    Да, 1 път. По миналата година замалко да ме блъсне кола. Добре, че шофьора за на ляво.

Аз лично не,ама имам два случая,единият видях,другият участвах.
    Първият когато на село се състезавахме с колелета и ние се спускахме по големия баир и с Тонито сме един-до друг и видях,че наближавам пътя и бих спирачки,обаче той не би и продължи.Аз му извиках-Идиот,ще те згазят и наистина стигна пътя и някакъв със сто километра в час го блъсна и на място му прегази дробовете,струши му гръбнака и т.н. След това почина у болницата и мене ме водиха по полициите,съдилища ивъобще беше много гадно.

Вторият беше това лято.Бяхме вуйчо ми и неговото семейство ,и моето семейство.Братовчед ми Денис беше на дюшек в морето и имаше силно течение и той се озова на 50 метри от брега.Аз като го видях се метнах във водата и плувах към него и като стигнах до него,направо повърнах от умората.След това спасителят дойде след 10 минути,защото се занимавал с момичетата.

оня ден се спънах в една плочка и замалко да падна на земята направо си искарах ангелите
    или пък веднъш ядох толкова много торта че ме заболя корема, и наистина бях на косъм от смъртта от това да се прасна
    а веднаш забравих да дишам за 10 секунди и припаднах направо и ме караха в болница

всеки ден съм на косъм от смърта както виждате

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ^^ти па как така си забравила да дишаш

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Не веднъж. Сега се сещам за един случай на басейн на Ново Село .. за пръв път отидохме със нашите и леля и играхме на воден волейбол с братовчед ми. Той би доста силен сервиз и топката отиде навътре. Не толкова навътре, но все пак, зад мен. Тръгнах да я взема с мисълта, че надали ще е толкова дълбоко на около 5-10 см след мен и то изведнъж стана супер дълбоко, не можех да стигна дъното с крака. Всички отвън ми се смееха, защото мислеха, че се шегувам . Добре, че беше спасителя ( ) да види, че не опирам дъното и да ме измъкне.
    И в а й л о :*

anonymous682486
    Guest
    а аз пък бях на 5-6 год. и аз минавах пътя после пак се върнах но бях на косъм Една пожарна караше много бързо а аз бях точно в средата на пътя...имах голям късмет

Мене ме блусна камион като бях малка. "Блъсна" е силно казано , по-скоро бутна
    Играех си в една локва , а мъжът в камиона даде на задна и се озовах под него... сега като се сетя ми става много смешно ,но си е опасно. Извадила съм голям късмет !

Аз съм била на косъм от смъртта няколко пъти ...
    Един път и аз сънувах как се давя но не бях в басейн... Спряла съм да дишам...
    А друг път на море съм с наще миналата година и всяка година морето се бушува когато ние сме на море . Влизаме си в водата с тате (които си е доста големичък и е добър плувец и за това влизаме с него) и започваме да се "борим" с вълните и една вълна ме преобърна за малко да ми счупи гръбначния стълб и едвам изплувах на повърхността ... започнах да се задушавам ...

Като 6 годишна намерих едни сладки малки хапченца във формата на топченца на леля ми .. И като почнах да ги ям .. Съм се отровила доста здраво, а то се оказали някакви много силни, и са ме оперирали в последния момент .. И Слава Богу, сега съм добре .. Ако баба ми беше закъсняла още малко щях да съм мъртва ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Akulard
    да .. на лагер на морето преди 1 година . не беше дълбоко, може би ми беше до раменете най-много водата и изведнъж просто тръгнах да потъвам и да ме влече надоло и беше доста дълбоко и много силно ме дърпаше и аз почнах със всички сили да се мъча да изплувам обаче се паникьосах и започнах да се давя и ме издърпаха 2 момчета които бяха от лагера .

И аз бях така по-миналата година. Изведнъж водата започна да ме влече на вътре, а аз не мога да плувам. Хубаво, че беше сестра ми да ме дръпне! Или пък веднъж тръгнах да пия. И какво стана не знам, но изведнъж се задавих. Сякъш течноста остана в гърлото ми и спрях да дишам. Не мога да си поема въздух, буквално се задушавах. Хубаво, че беше майка да ме бутне отзаде по гърба. Ако не ме беше видяла и бутнала, след 1 мин щях вече да се гътна! Или като малка си разцепих главата в ръба на един шкаф. Толкова кръв през живота си не бях виждала. Може би съм щяла да почина от загуба на много кръв! Тей като веднага ме заведоха в спешното да ме шият. Но там имаше някакъв идиот, който вика, че няма места и някакви такива (Беше идиот наистина, защото си спомням, че нещо не ми даваше да влезна да ме шият.) Намери се изведнъж един лекар (Не беше българин) и ме заведоха да ме шият. Но за мой лош късмет - НЯМА КОНЦИ! Бреее, едни конци не могли да открият. Накрая лекаря дал някакви конци от него си (Така са ми разказвли, все пак бях с упойка и не помня нищо.) Някакви негови били, и аз точно не разбрах. Толкова добър човек, никога няма да го забравя! Най-гадното е, че си спомням цялата "операцийка" ;ДД Как ми забиха иглата в раната и как ме шиха Абсолютно всичко си спомням!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Sibel1990
    Да и то беше ужасно, дори не искам да си спомням. Бях 9 или 10 гогини и бяхме на Аязмото(знам, че не знаете това място, но както и да е) ...
    Еее, чи как няма да го знам това място! Все пак живея в този град!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    BlackEyedPeas - ОМГ болница,спешно,нямат конци... ;Х ноу комент ..

Иначе доста гадни случки сте преживяли.. Само може да се радвате на късмета си и да сте много благодарни на помогналите хора около вас.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    Бургас
    Адски много пъти.
    Като бях на 14 с едни приятели тренирахме паркур по покривите на блоковете и аз се спънах и замалко да падна от блока, но се хванах за някакви кабели...

Няколко пъти ми се е случвало да вървя до някой блок посред зима и да се спра изведнъж и точно пред мене да падне огромна висулка.(както и веднъж двд)

На Нова година една ракета ми мина на сантиметри от лицето...

Карайки колело една кола ме блъсна и излетях напреде, търкаляйки се по капака и като по чудо се отарвах само със синини.
    Same shit,different day .

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    BlackEyedPeas - ОМГ болница,спешно,нямат конци... ;Х ноу комент ..

Иначе доста гадни случки сте преживяли.. Само може да се радвате на късмета си и да сте много благодарни на помогналите хора около вас.
    Еми да, странно е, но конците им бяха свършили
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на AutomatiC
    да
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    NяkuDЭэЭ
    ДА.В морето като бях по-малка,и преди няколко месеца-като се хванах за артериите да видя кво ще стане
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Била съм, да.. Когато бях на 3 години (тва го помня ) и нещо бяхме с баща ми в едно кафене, сега не знам на кой булевард се развива действието, трябва да питам нашите и майка ми беше пред някъв магазин от другата страна на булеварда и аз съм тръгнала да пресичам Ама то голям булевард, много движение и някво бебе да пресича.. Ужас, разминала съм се..

Доста пъти е ставало нещо подобно с разни коли/мотори, щото много често не глредам къде ходя и добре, че не съм сама, та има кой да ме дръпне...

А щях и да се удавя веднъж, но не знам изплувах ли кво стана, а и братовчедка ми ми подаде ръка.

Абе, намират се такива случаи, ама благодаря на Бог, че съм жива и здрава.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Колело - нанадолнище - дупка - "суркане" 20+ метра = дупка на корема 10 белега на главата 5 на краката 2 на ръцете 1 на корема и мисля 1 на гърба...

Басейн + да се правиш на мъж когато си метър и 30 = давене ...

Един автобус щеше да ме блъсне ама той си беше виновен щото се беше засилил ...

Бтв blackeyedpeas от стара загора ли си ? Аз все си мисля че те знам от някъде ...
    Иначе как ще нямат конци в болницата тука бе ? Те са професионалисти. Ще се карам на майка ми
    ваУ рокс
    Grell

Като 9-10 годишна бях влязла в морето до коленете и изведнъж залитнах назад и щях да си удавя..Добре,че ме хванаха.
    А сигурно около 50 пъти е щяла да ме блъсне кола.

I ♥ machoka Супер фен
    дам много пъти...

1. С приятелка се спускаме от един голяяяяяяям баир към крастовище пълно с коли,а представи си колелото нямаше спирачки колата се размина наа 1 см от нас....

2. С приятелка отново,щяхме да се удавим 2те взаимно..влизаме,следовате но нито една от нас незнае че басейна е много дълбок..влизаме и басейна я покрива нея цялата,а на мен ми беше до носа..аз се паникьосах и без да искам съм я сритала малко,и помня само как гледах косата и под водата...хъх ужас.незная как сме излезли..

3. на 11 бях ии в морето..ккато стоя по едно време ми спря въздуха и не помня нищо повече..после баща ми ми каза '' от 15 минути се чудя къде си ''
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на qsiii
    да един път бях малка с мама и сестра ми сме тръгнали на басейн и мама ме допреди да не влизам обаче с моя акъл като видях, че има по големи какички и батковци да се направя там на интересна си влязох докато майка ми се занимаваше със сестра ми и гледам че всички плуват под вода и аз почнах да се гмуркам под водата и по едно време не ми стигна въздух ли какво незнаех какво да правя и се хнанах за на едно момиче крака и то ме извади.

и преди две години пак щях да се удавя само че в морето. Някаква голяма вълна дойде преобърнах се и си забих главата в пясъка в същия момент някаква дебела пръчка ми се удря в крака сама се оправих обаче страшно много ме болеше кракът после
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

пази боже не

Повече от фен Аватара на fanpire
    Като бях малка,един път бях с баба ми и майка ми.И стоим ние на тротоара и чакаме колите да минат.Ама къде ми е бил акъла видях,че няма коли и тръгнах да пресичам без тях.И една кола щеше да ме блъсне.Те ме овикаха ест.И ми казаха да стоя от другата страна да не се връщам при тях,ама тъкмо казаха "Стой там" и аз взех,че се върнах и пак щеше да ме блъсне кола.Обаче тогава не съм била чак на косъм.

Миналата година,зимата,беше заледено.И аз и моята приятелка,в голямото междучасие отиваме да си купим дюнер.Обаче трябва да пресечем голяма улица на която няма сфетофар,но има пешеходна пътека,"легнал" полицай [май така му викаха] и знак-"Пази детето". И аз не се огледах и тръгнах да пресичам тичайки,а там постоянно минават коли.И една кола спря тоно НА КОСЪМ от мене.Още не мога да го осъзная И мойта фр ми каза,че май тоя човек дето е щял да ме блъсне ме е псувал после

Иначе тая година пак,щеше да ме блъсне кола.Бях с едно момиче.И то ядеше нещо и нямаше как да ми каже,че идва кола.И гледам там,че нещо мрънка ама не може да се изкаже и в последния момент се усетих.Тогава също бях на косъм.

Общо взето многооо пъти съм се разминавала от такива злополуки,ама сега не ми се разказват всички. ;Д

Повече от фен Аватара на fanpire
    Сега се сетих за още един случай Бях някдъде в 3-4 клас.Бях пред блока.И се бяхме събрали към 10 деца.Играехме на "Капитане Капитане".Аз бях "Капитана".И им казах,че морето е замръзнало и те стоят на едно място и ме чакат да ги намеря.А аз съм със суичер на главата и нищо не виждам.И ние до самия блок имаме едни дълбоки дупки и там има прозорци за мазите.И ходя си и аз и изведнъж си ударям единия крак в цимента на тая дупка [нали то е дупка,ама не е направо изкопана в пръстта ами има цимент отстрани] и си помислих,че е стапало,защото ние играехме до входа.И тъкмо да седна и едно момиче ме хвана за суичера и може да се каже,че ми спаси живота.Защото ако бях паднала в дупката щях наи-много да си ударя главата.А тя беше дълбока

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си