- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Били ли сте на косъм от смъртта?
днес в голямото междучасие когато пресичах не се огледах и за малко ми се размина![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Емии като съм била по-малка ии съм се захласвала ии на няколко пъти съм си гълтала езика ии добре,че баща ми ми го е вадил
Майка ми ми разказваше наскоро ,че веднъж като е била с мене и ме е гледала,съм се захласнала ии тя не е знаела какво да прави .. ии веднага е излезнала навънка,носила ме е на ръце и се е чудила какво да прави ии в същия момент вижда някакво момченце и той я е попитал какво има и тя му е казала " детето ми , детето ми " обаче то момченцето малко и няма кво да направи и са седнали на няква пейка и след 1 мин съм се оправила (и слава богу) ... също така съм се изгаряла с чай 3-та степен ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
![]()
Бе тея дни ще я питам пак за тази история, но съм сигурна, че беше така. Нямали конци, хубаво, че бил лекаря-арабин, та ми е дал от неговите, а от тях на никой не дава. Т'ва после са го казали на майка някаква лекарка.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Амии когато бях на 9 или 10 години (не помня точно) отивахме с колата на вуйчо ми на село. Беше зима и пътищата бяха доста заледени. От дясната страна на пътя имаше полета, ама бая вдлъбнати бяха. Та минавахме един завой надясно и колата излезе от пътя. Още малко и щеше да стане случка като в аватара ми ;[ Ама не стана. Колата беше на косъм да се преобърне и ние щяхме да гушнем букета. Добре че се блъснахме в някакво подобие на дърво и спряхме. Вуйчо ми се обади на някакви негови познати и те успяха да пооправят колата. Върнахме се невредими вкъщи![]()
Да... Преди около 3-4 години с мама и татко пътувахме с колата и на един завой така ни поднесе... А отдолу беше дере и нямаше какво да ни спре, добре че имаше натрупан сняг и се забихме в него... Ужасно преживяване
lOve iS in The aIr
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Един път за малко да се удавя на плиткоНе знам дали имаше и 0,5м дълбочина, но ми се заклещи крака нещо и потънах, ама успях да се изправя. Иначе на колко пъти съм се разминавал на косъм от дървета докато се спускам с колелото... Не е истина
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Случи се веднъж.. чувството дори не мога да го опиша с думи..
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Това се случи преди няколко месеца.. Стоя си в коридора и се гримирам на огледалото и точно над мен е полилея. И броени секунди преди да падне аз някак си случайно се преместих по-надясно, и добре, че го бях направила иначе да ми беше паднал на главата, да ме осакати.. Незнам дали това се брои, но..
Преди 4-5 години едно момче искаше да ми подарява цвете ( да съм била на 10-11 годинки ) ,а аз очевидно не съм го искала и почнах да бягам и пресичайки една улица една кола за малко да ме бутне,но това не ме спря и продължех да тичам![]()
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
да.
замалко да ме блъсне кола.
;d
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Аз по принцип не бях лудо дете.. в смисъл, не исках постоянно да бъда навън, и вкъщи си намирах интересни занимания.
Обаче на сестра ми миналата година й се възпали апендикса. Като бяхме на село се пръскахме с маркуча, студена вода и като тръгвахме ми се оплака, че я боли стомаха. Предполагах, че не е нищо и й казах да хапне нещо. После като се прибрахме към пет-шест часа още я болеше. Само лежеше. През нощта спа при баба и на сутринта като се събудих и мама, и тя не бяха вкъщи.
Цяла нощ не спала, боляло я стомаха /корема де/, но си траела, не казала на баба..
И отидоха в спешното, направиха й операция и си пропусна рождения ден.
Чак после разбрахме, че са отишли тъкмо навреме.. Още няколко минути и апендикса е щял да се спука![]()
xD
Аз иначе не си патя много. Сестра ми и глава е цепила, колко болести е карала, лежала е.. Горката![]()
Ама аз съм по-кротката и .. мисля че не съм била в опасност.![]()
![]()
Айде ако сте ми изчели романа.. чао![]()
![]()
Първоначално написано от Colouring
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Да...значи бях малка на около 10-11 години и играем с приятели на улицата лятото ама беше вече тъмно и майка ми и една нейна приятелка стоят пред нас и си говорят.И моята котка излезе от нас и застана на улицата и започна да се ближе.И аз виждам че една кола се приближава но котката упорито си се ближе и не става.(аз бях много наплашена от колите+котките защото ми бяха блъснали една котка пред очите) и колата вече приближава и аз се опитвам да и привлека вниманието с една пръчка да дойде на тротоара но тя не се мърда и в последния момент минах на половин метър някъде пред колата,грабнах котката и изтичах на отсрешния тротоар.Колата наби спирачки толкова силно,че всички се стреснаха адски много.Аз не разбрах даже какво стана бях много стресирана...а после колко караници имаше от майка ми...интересното е,че жената която караше колата днес ми е учителка по химия
много ми е интересно дали си спомня...
![]()
-hhh- The Vampire Diaries -hhh-
случвало ми се е...веднъъж минавах покрай един блок ии точко пред мен падна едно стъкло...направо беше ужас ...токлу много се изплашиих че нее истина
Да.. в буквалния смисъл... Пред 2 години се катерех на едни скали.. под мен пропаст около 30 40 метра. Аз даже няям екипирофка.. дете.. и камъкът на кокто съм се задържала "стабилно" пада.. Останах да вися... После някакси съм намерила нещо на което да се подпра и слезнах.. повече не отидох тамм
На Дяволския Мост.. един френд ме учеше да плувам но не стъпих там къдет трябва и почнах да потъваям.. имаше хора... ама никой не го ебеше.. така че някак пак сама са извадих.. ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПЛУВАМ..
Един от "а" клас ме беше бутнал... под мен имаше пак нещо циментирано и твърдо.. паднеш от високо ( където бях аз) гръбнака казва сбогом... тъкмо да падна.. нямаше как да се задържа и една приятелка реагира бързо и ме хвана за ръката и ме придърпа към себе си...
Бе бая пъти ко да кажа има и още ама не помня..
Няколко пъти![]()
1) като малка паднах върху едни железа, лекарите са казали, че раната е на сантиметър от голям кръвоносен съд..,
2) веднъж щях да падна от повече от 50 метра височина, докато се катерех по едни скали
3) преди няколко години бяхме на село с баща ми и отидохме на пресевните, той ме взе на гърба си и почнахме да влизаме все по-навътре и изведнъж дъното пропадна, той се заплете в някакви корени, изтърва ме и... едва излязохме
4) бяхме ходили на язовира за риба, но времето много бързо се развали, заваля град, светкавици имаше.., и баща ми каза да се преместим, защото бяхме под едни скали. Тъкмо го направихме и те се срутиха зад нас, погребвайки чанти, въдици...
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да...
Закъснявах за среща с приятели, и бързах та бързах да стигна навреме... пресякох едно кръствовище без дори да се огледам, една кола за малко не ме премаза... и човека като наби спирачки некви всички хора са ме зяпнали...![]()
Другото... понеже не плувам особено добре, даже никак... веднъж бях на море с приятели.. бях с една възглавничка от тия надуваемите и реших да се пусна навътре.. Обаче май въобще не усетих колко навътре отивах и изведнъж осъзнах, че не ми достигат около 20см да стъпя на дъното, а около мен нямаше никой познат![]()
С големи мъки стигнах до един мост който беше наблизо, хванах се за него и лека полека се върнах на плиткото.. адски се изпалших![]()
Има и други, но в момента за това се сещам...
Да, много често в предишни години се е случвало да се размина с кола на сантиметри.
Да, бях![]()
![]()
За щастие ми се размина.
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
преди години имах алергия,при която цялата се обривах.Една вечер нашите ми дадоха аспирин,тъй като беше ме боляло главата през деня,уж от него ще ми мине...докато не се събудих към 3 през нощта,цялата подута..лице..устни..дори доколко разбрах и отвътре съм почвала да се подуват,органи,сливици..гър лото едно друго ..нашите ме заведоха на бърза помощ,биха ми урбазон и се оправих...лекарите тогава казаха,че ако не съм била казала,можело сега да не съм жива..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()