- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Били ли сте на косъм от смъртта?
^Много гадно ;x
По темата - Не съм бил предполагам, но... знае ли човек
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Да, когато бях малка и плувах в един басейн с пояс понеже не можех да плувам, и като реших да скоча и си изпуснах пояса и лято да се удавя още малко..... И веднъж за малко да ме блъсне кола, но за друго не се сещам
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Да, когато бях малка и плувах в един басейн с пояс понеже не можех да плувам, и като реших да скоча и си изпуснах пояса и лято да се удавя още малко..... И веднъж за малко да ме блъсне кола, но за друго не се сещам
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Не, за щастие![]()
да беше ужасно.преди една-две години(горе-долу) ядох близалкаи гледах филм, но в един момент се задавих и не можех да спра да кашлям, после изведнъж ми спря въздуха и колкото и да се опитвах да дишам не можех и ми причерня.Отидох нали до кухнята, ама паднах на земята.Баба ми беше там и мн се притесни даде ми веднага вода и някак се опраих, обачее мн се уплаших.
Преди години на морето изскачвайки една скала се подхлъзнах. Тогава така се бях уплашила ...![]()
![]()
Преди няколко дни щяха да ме блъснат. Към 16:30 като се връщат всички от работа спирам преди да пресека главния път и гледам отдясно спират да ми направят път, а от ляво с 10-20 караше сигурно, явно ме изчаква и тръгвам и в същия момент някакъв се набира яко да изпреварва. Наби спирачки на 1-2 метра от мен.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
То така се пресича нормално бе , цепиш през пътя без да ти пука те ще спират няма каде да ходят , аз така пресичам всеки ден не чакам никой а освен жени шофьори те вече са много опасниПървоначално написано от ccdesigns
(пешеходеца е винаги с предиство
)
аз понеже спя на двуетажно легло и спя на втория етаж.... и така аз съм се обърнала така че съм легнала на преградата... и тя се отчупва от леглото и не знам как се извъртях но направих нещо като салто ударих се в стола който е на пода, а преградата ме удари по главата........ токава си пукнах черепа.... но вече съм добре, но и до ден днешен не пристъпвам на втория етаж!
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide