- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- нарушаванме на месечен цикъл - причини?
Kakvi moje da sa pri4inite v naru6avaneto na mese4niq cikal..t.e. toi da se zabavi![]()
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ami da si bremenna nai veroqtno![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Несе притеснявай не само това може да е но все пак си направи едно тестчеПървоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
1. Болна
2. Под срес
3. Промяна в климата
4.бременна
5. хормонален дисбаланс
6. и т.н...
+1Първоначално написано от SexyTka
\Първоначално написано от SexyTka
/
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
+1 :PПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
+1Първоначално написано от SexyTka
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+2 \Първоначално написано от kateto_sladkata
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
чудех се тези фактори дали оказват влияние и когато взимаш противозачатачни, все пак тогава трябва да ти доиде точно през 7те дена в които не ги пиешПървоначално написано от SexyTka
знаете ли нещо по въпроса и случвало ли ви се е до сега (ако пиете противозачатачни)
П.П : сори към авторкта ,но не исках да отварчм нова тема
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ima 3 osnovni pri4ini-ili parvata ti menstruaciq e bila predi po-malko ot godina i o6te ne ti se e reguliral cikala,ili ot nedohranvane(vsledstvie na koeto ti se precakva hormonalniq balans) ili si bremenna
Тъкмо иаз от това се интересувах, главно заради смяната на климата, но МНОГО БЛАГОДАРЯ за изчерпателните отговори.![]()
I'm inlove with a criminal...
Хора на мен сега ми се нормализира, но преди два месеца - 2 месеца ми подраняваше с по около 10 дена. За подраняването същите ли са причините (без бременността де) ?
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Да. Тези причини са за нарушаване на цикъла,не само закъсняване.Първоначално написано от StolenBliss
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn