.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Любов за двама

ЛЮБОВНА МАГИЯ - СБЪДНЕТЕ ЖЕЛАНИЕТО СИ! Малко дъго но за тези който вярват и имат желание ще подейства! Нещата който пускам и правя ми действат защото вярвам в което искам да стане без да се съмнявам. Материяли: Купа , 3 билки за любов , аз съм избрала - розмарин , роза , ванилия (аз нямам самото растение , но с помоща на ванилията от магазина проблема е решен ) , игла , плат 2 правоъгалничета , памук , нещо на човека (коса , снимка , ключ квото и да е ама да е малко) 3 въглена (кръглите по 80 ст. от магазините за сувенири (те се падат за наргилета) 8 в пакетче за 80 ст.) 6 червени свещи , две бели свещи , кадилница (или истинска или като моита купа с морски пясък) 4 неща за 4-те елемента лист , червен химикал/маркер знак на Духът и знак на Дияна (скултурка , статуика , рисунка) Инструкции: Наредете матерялите така 6-те червени свещи ги нареденте в кръг голям колкото ви е нужно да побере вас и ваще материяли , пред вас двете бели свещи от ляво купата с неговото/нейното нещо , 1/3 от билките червения химикал и листа от дясно къдилницата с останалата част от билките , въглените , посредата знака на дияна , пред нея олтара изграден от вас с знаците на 5-те елемента при мене са : раковина - вода , лешник - земя , перо - въздух , огън - свещ , и посредата ми е един ангел с моята зодия! В действие: Запалете свещите (червените) , седнете такаче да ви е удобно и с пръсти направете магически кръг като кажете тези думи: В името на Духът , и в името на любовта, кръг велик ти се създади веднага! В това свещенно пространство, ти се появи сега! (3 пъти го кажете)(продължавате да обикаляте с рацете и да си представяте създаването на кръга) , ако не ви харесат мойте думи измислите нещо! ... Хванете всеки един елемент по оделно като започнете от огъня и свърште на Акаша , с думите : За Огъня: Призовавъм силите на елемента 0гън, в името на Духа , нека твоята страст, ме обземе сега! За Въздуха: Призовавъм силите на елемта Въздух, в името на Духа , нека твоята последователност, ме обземе сега! За Водата: Призовавъм силите на елемента Вода, в името на Духа , нека твоята воля, ме обземе сега! За Земята: Призовавъм елемента Земя, в името на Духа , нека твоята , твърдост , плодородие и сила, ме обземат сега! За Акаша: Призовавъм елемента Акаша , в името на любовта , силата и волята си ми дари , заклинанието ми сбъдни! Призовете Богиня Дияна: О, Дияна покровителке, на доброто и любовта , на този ден , в този час, при мен ела сега! Волята ми уважи, за магията ми помогни! Призовете Ангелите на любовта: Ангели на любовта елате тук и сега! Волята ми осъществете, искането ми изпълнете! Пречистете осветете и заредете всички матеряли: (затворете очи и си представете как червена якро светла светлина ги обгръща м/у временно кажете тези думи Пречиствам , освещавам и зареждам , тези материяли в името на Духа, нека силата и доброто в тях нараснте, любовта над тях да властне! Запалете и белите свещи, и кажете: Дияна Богинио на любовта, волята си прояви на ........ (на човека но който праите магията!) въздеистваи ти! Сложете (нещото на човек) предмета в купата заедно с 1/3 -та от билките , напишете на един лист с червения химикал това : Нито да не мисли , Нито да не спи, За него/нея да стана идол в любовта! Троино магията да му въздеиства! Любовта м/у него/нея да подеиства! Нито да не мисли, Нито да не спи, С , мене любовта да сподели! Сгънете листа на две , нарисувайте с химикалката знака на Богинята , сгънете го на още две и нарисувайте една пентаграма , сгънете го на още две и нарисуваите едно сърце, сложете го в купата... ...и кажете: Дияна волята ми прояви, За любов с мене да мисли непрестанно! Силата да му изчезне (не буквално) , заклинанието ми да му деиства! Чуствата му към мене да нараснат, да се влюби в мен до 1 ден! Запалете 3-те въглена в къдилницата , сложете билки над тях да се распали да стане лека димка :P медитираите над любовта ви и твоето желание , върху него най-малко 5 мин. След това испратете Дияна: Богинио Дияна , мерси! Довиждане до скоро си отиди! В мир си върви! Испратете ангелите: Ангели на любовта, Благодаряви , в мир си вървете , обич ми оставете... Испратете Посоките: От Акаша , по обратен ред до Огъня! Акаша , Огън и Вода , Въздух и Земя, Благодаряви посоки , за помоща , , в мир си вървете без лоши помисли, неща и случки си отидете! Разваляне на Кръга: Кръг магически се събери, В тези пръсти веднага ти! (3 пъти го кажете като с пръсти праите кръгове около себе си и си представяте ярката червена светлина влизаща обратно във вас , огъсете свещите и аиде лека нощ! ) :P

Мега фен
    Град
    <3
    Вярвам,че като те урочасам (дано няма специалн ритуали за това) ще отидеш в далеечна,далечна земя,в която нямаш достъп до интернет и този форум.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от \\\"ShtrudeL\\\"
    Вярвам,че като те урочасам (дано няма специалн ритуали за това) ще отидеш в далеечна,далечна земя,в която нямаш достъп до интернет и този форум.
    Не можеш но аз мога
    като не харесваш темите не влизай в тях!

Мега фен
    Град
    <3
    хъх...нали за да реша дали ми харесват или не първо трябва да вляза в тях Оо По принцип по-кратките ги чета,но твоята не заслужава вниманието ми.

Едит: Имам си червено конче на ръката. ^^ Чувствам се защитена <3 ^_^ йей ^^
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Това беше добро.

Колкото за темата - защо пускате такива безсмислици?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от \"Take_That\"

ТИ СИ БЕЗСМИСЛИЦА! колко пъти да пиша като не ви харесват темите ми НЕ ВЛИЗАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Land of the blind
    I suggest a ban.

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    Цитирай Първоначално написано от \"Take_That\"

ТИ СИ БЕЗСМИСЛИЦА! колко пъти да пиша като не ви харесват темите ми НЕ ВЛИЗАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Да помислим (ПОМИИСЛИМ)
    Понеже никой не харесва темите ти и ако никой не хм влиза...защо ги пускаш?
    4XCOKИ

2 изречения прочетох и се отказах. Поне като пишете глупости ги правете по-кратки.
    И между другото ако ще и да се съдереш от магии, заклинания и прочие един човек не можеш да го накараш да те заобича.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от \"ShtrudeL\"
    Цитирай Първоначално написано от \"fgirl14\"
    Цитирай Първоначално написано от \\\"Take_That\\\"

Да помислим (ПОМИИСЛИМ)
    Понеже никой не харесва темите ти и ако никой не хм влиза...защо ги пускаш?

От къде знаеш че никой не ги харесва и няма нужда? и от къде си сигурна чи ни ми пишат?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    @fgirl14, да оставим настрана мненията, че магиите са глупотевини. НО реално ТЕЗИ глупотевини, които си изписала, къде точно си ги чела?

Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"filmimilmi\\\\\\\\\\\\\\\"
    @fgirl14, да оставим настрана мненията, че магиите са глупотевини. НО реално ТЕЗИ глупотевини, които си изписала, къде точно си ги чела?
    Чета най често книги и не са никви глупотевини

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от \\\\\\\\\\\\\\\"filmimilmi\\\\\\\\\\\\\\\"
    Чета най често книги и не са никви глупотевини
    Глупотевини са, моля ти се! Тези магии, за които ти говориш биха "сработили" за някоя вещица, НО само ако е хубава! Разбирай какво имам предвид.
    А сериозно за книгите, които четеш, само пълниш главата си с глупости. Истинската магия не се продава по рафтовете на книжарниците... Знаещите трябва да са малцина, за да може непросветените да се управляват по-лесно. Нима си мислиш, че инструментите за контрол над съзнанието са достъпни за всеки току така? А под магии като тези, за които пишеш, се стига единствено до състояние, придобито в резултат на внушение. Placebo...
    Ама въобще не знам за какво тръгвам да ти обяснявам, все пак си на 14... Има време и за теб. Спортувай повече и чети по-малко Хари Потър.

Град
    Land of the blind
    Ти колко момчета си свалила с тия магии бе, инструмент такъв ?!

Айде стига бе.Има хора които вярват в такива неща така че както каза момичето КОЙТО НЕ ХАРЕСВА ТЕМИТЕ ДА НЕ ВЛИЗА И ИЗОБЩО ДА НЕ ГИ ЧЕТЕ.ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ НАЛИ ТАКА?
    Not Perfect....Just BETTER than HER....

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако пуснеш още една подобна тема ще те заколя с тебешир.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от onestar

тва пък откъде измисли

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от onestar

тва пък откъде измисли
    Ъм, не ставаш ли нахална, бе, жено? Не стига, че пълни главите на подсрастващите с глупости ми пак и си позволява да пита.
    Тц. Умри.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на playhard1
    това са пълни глупости. Но все пак не си имайте работа с такива неща и не си правете експерименти

Re: Любов за двама

Малеееее ти си МНОГО зле!! И си мислиш, че така ще спечелиш любовта на някого?! Да бе!

П.П. Христос Воскресе!
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

И колко момчета те заобичаха викаш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си