къде съм споменала, че е бил сума ти път само и единствено, заради единия секс?
И двамата са били супер филмирани от самото начало до края, пък той като е възвишен, проспериращ, борещ се, напредващ в живота, как е могъл да си го позволи?
Както аз съм си права за мене си, че авторът е абсолютен мухльо, така и той си е прав за себе си, че е някакъв много готин, пък девойката е глупавото момиче от мирк, което вечно е в полите на майка си. В крайна сметка не аз съм си зарязала гаджето, което уж обичам за глупости, не аз съм карала майка му да ни оправя отношенията след скъсването и не аз пускам теми, че "не мога с нея, ама и без нея не мога". Да не говорим, че авторът през цялото време се вживява като жертва. Конкретно говоря за пътуванията му. Момчето само е решило, че ще си хване влака/автобуса, ще пътува 7 часа само и само, за да види приятелката си. Това, че момичето не е могло да стои повече време с него, надали зависи толкова от нея, все пак е била на 14-15, може да е имала работа, задължения, домашни...
То е ясно, че нещата имат две(че понякога и повече) гледни точки, ама в случая аз гледам от една и мнението ми е провокирано все от тея изречения, които ми се забиват като трън в очите "аз отидох, аз напредвам в живота, тя е в полите на майка си, тя не стоя и 2 часа с мен".