- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов и приятелство
хора,хора имам проблем! ще споделя с вас, защото сигурно мн. от вас са имали подобно проблеми! та въпроса е в това имам един мн добър приятел. мога да му кажа наистина сичку обаче тои не ме има за приятелка ми за нещо друго... и тук е проблема. започна да ми се обяснява в любов. мн. пъти му казах че аз не изпитвам същото но тои явно не разбира. та въпроса ми е как да му го обясня без да го нараня?![]()
не искам да го загубя като приятел. какво да пр?
п.п.sorry ако вече има такава тема.и ако ще пускате някви тъпи коментари като например за правописа по-добре не си правете труда!
Правописа ти си е добре.![]()
Иначе и аз съм била в такава ситуация. Начин да не го нараниш - няма. Просто намали излизанията ви заедно-би трябвало да се подразбере,че си сериозна в намеренията си да сте нищо повече от приятели.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ми обяснявай му го, докато не си го набие в главата. Друг начин, щом не искаш да го загубиш като приятел, не виждам.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Случвало ми се еМного е кофти и за жалост си изгубих добрия приятел
Но като вече знаеш, че той те има за повече от приятелка вече не е същото... Не можеш отново да си му споделяш всичко и да се държиш както преди
Всичко се променя, колкото и да не ти се иска
И да.. няма как да му обясниш, че не изпитваш същото без да го нараниш..
Трагедията е пълна...
Няма как да стане без да се почувства кофти .. обясни му го и ограничи контактите си с него!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма такъв начин..
Просто му го обясни и му кажи,че искаш да си останете приятели - но нищо повече..
Успех !!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Приятелство между момче и момиче е почти неусъществимо.... Моята най - добра приятелка беше на това мнение, докато не и доказах противното.... а ние и така станахме приятели...Аз я харесах... тя ме отряза... аз опитах да сме приятели... стана... и ся сме си щастливи... има си гадже и т'ва е....
Секса, приятелството и любовта... помежду им има огромна разлика!!!
It's too late...
Начин да не го нараниш и да не му стане кофти.. няма. Продължавай да бъдеш настоятелна и му казвай,че нищо няма да излезне при евентуална връзка. Казвам ти го от личен опит, понеже бях в същата ситуация, обаче аз подходих не, както трябваше, тръгнах с момчето, като си мислех, че чувствата ще дойдат постепенно..но уви... Нараних го още повече и го изгубих като приятел.. сега сме замо на здравей.. здрасти...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мислиш за него, щом не искаш да го нараниш. Но искаш да си останете приятели, въпреки че ще го нараниш. Няма начин да не го нараниш, щом той има чувства към теб. Но е много егоистично от твоя страна да го нараниш и да искаш да сте приятели. Това той го решава, защото все пак е един вид психически тормоз да обичаш някого, но да не можеш да бъдеш с него, въпреки че е толкова близо.
Nike...
Повече никога няма да сте приятели . Намери си добра приятелка от твоя пол . Невъзможно е да има приятелство между момче и момиче .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
мс за съветите но т'ва с огранчаването на контактите не ми са получава мн 'щоо той постоянно ми звани или ми пише по скаипа и ... направо вече незнам кво да права1!![]()
Първоначално написано от T91
\/
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Няма как да му го обясниш без да го нараниш. Несподелената любов е болезнена, но все пак не можеш да си кажеш "Ми, за да не те нараня ще изпитвам към теб по-специални чувства", няма такъв вариант. Седнете, поговорете като големи хора и се изяснете какво ще правите от тук нататък.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!