- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма обърквация!!
Момичето, което харесвах и което ми каза, че можем да бъдем само приятели: пробвах се да я оставя, но тъй като сме по цял ден заедно, не успях- даже в момента съм още по влюбен и не знам как да постъпя. Да допуснах няколко грешки в началото, тъй като тя ме харесваще когато се запознах ме, но сега не знам... а и скоро има РД и не знам как да постъпя, тъй като я имам и за много добра приятелка
как да постъпя!Първоначално написано от BonbonaBaby
Е не можеш да пропуснеш рождения й ден, но ако няма шанс да сте заедно по - добре ограничи контактите си с нея ..Иначе става много по - трудно за теб ..
+1 Щом я обичаш ще ти е трудно да бъдете само приятелиПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Купи й нещо за рожденния ден, дори и да не те покани.Може и да е просто цвете - сладко е.
![]()
А иначе ако наистина смята, че м/у вас не може да се получи, ще трябва да се бориш с чувствата си.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Съгласна съм..Първоначално написано от ReachlessGirl
Но пък ако решиш + знаеш,че ще успееш - отиди на рождения й ден..Но ако си мислиш точно обратното,най-добре ограничи контактите си с нея
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Прецени кое е по-ценно за теб - увлечението, което наричаш любов, или приятелството и компанията й. Вече си загубил шанса за нещо повече. Искаш ли да я загубиш изцяло?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Опитай се отново да станете онези добри приятели, които сте били.За нещо повече май не можеш да се надяваш![]()