.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ПОМОЩ!

Град
    ForSaken city (:

ПОМОЩ!

Мой приятел май има вирус
    ам показва му тва

Ако някой може да помогне да го изчистим или нещо да ни посаветва да направим Мерси предварително

едит и тва

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Коя е антивирусната и кой firewall ползваш ?

Цитирай Първоначално написано от Petrow
    Коя е антивирусната и кой firewall ползваш ?
    Не ползва файър уалл тя антивирусната програма предлага да го пусне тва си е чиста проба хакерска атака имаше една програмка blackiec уникална спира абсолютно всичко
    Edno ime Edin nik pomnete tnk

Най-добре да си сложи някой "Firewall" и да сканира целия компютър за потенциални заплахи...

Град
    ForSaken city (:
    Не аз го имам тоя проблем, а един приятел .. значи да му пусна firewall-a и да пусна антивирусната да търси потенциялни заплахи?

тая програмка може ли да ми я намериш/пратиш?

Мега фен Аватара на Chacho
    Пусни някоя свестна антивирусна да почисти. После някоя програмка да изчисти spyware-a и накрая си активирай firewall-a. Този на windows-a или свали някой качествен.

Както JohnDoe каза, това не е истинският ти firewall, просто те кара да активираш вирус . Хванал(а) си червей.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Пусни някоя свестна антивирусна да почисти. После някоя програмка да изчисти spyware-a и накрая си активирай firewall-a. Този на windows-a или свали някой качествен.

Както JohnDoe каза, това не е истинският ти firewall, просто те кара да активираш вирус . Хванал(а) си червей.
    Аваст дали ще свърши работа? А да препоръчаш някоя програмка ? Мерси

ОМГ бахти хората и кво като е вирус няя да умрете, аз съм имал по 400 вируса и нищо не става. Сканирам си от време на време с Malwarebytes Anti-Malware и квото откриe го трия! Кво толкоз има?!
    А и антивирусните дават много флшиви тревоги аз съм с НОД 4

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от user15
    ОМГ бахти хората и кво като е вирус няя да умрете, аз съм имал по 400 вируса и нищо не става. Сканирам си от време на време с Malwarebytes Anti-Malware и квото откриe го трия! Кво толкоз има?!
    ми такова че компа му само да премести мишката от една иконка до друга му трябва половин час (щото забива) и кво .. тъй да седи ли? Не знам какво да правя.. за това питам. ако не можеш да ми помогнеш не коментирай. (:

http://www.free-av.com/en/products/1...ue_system.html ама не знам дали само сканира или може и да трие. иначе ако последната версия на Hirens boot cd е от скоро може и през нея да се изчистиш. След като се сдобиеш с продуктите дърпаш кабела за нета чистиш слагаш firewall слагаш кабела.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    http://www.free-av.com/en/products/12/avira_antivir_rescue_system.html ама не знам дали само сканира или може и да трие. иначе ако последната версия на Hirens boot cd е от скоро може и през нея да се изчистиш. След като се сдобиеш с продуктите дърпаш кабела за нета чистиш слагаш firewall слагаш кабела.
    Мерси много. Като седне ще се опитаме (:

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Цитирай Първоначално написано от user15
    ми такова че компа му само да премести мишката от една иконка до друга му трябва половин час (щото забива) и кво .. тъй да седи ли? Не знам какво да правя.. за това питам. ако не можеш да ми помогнеш не коментирай. (:
    ОМГ.Щом му се преебал така компа ,значи е време за преинстал.Аз моя му преинсталвам :C през 3 месеца .Ей така .За по-голяма сигурност
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

HiJack-а върши страхотна работа.. ВИНАГИ...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Предлагъм да поизчистиш Tempa ..
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си