- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ Я !!!
Преди всичко искам да кажа,че става въпрос за ПРИЯТЕЛСКА обич и за приятелка.
Ох...откъде да започна...
Преди време открих приятелка в най - красивото момиче в класа ми...Да,бих правил секс с нея,но мераците ми се укротиха,малко преди да се сближа с нея..
Сближихме се излизахме много често,няколко пъти тя оправи отношенията ми с "гаджето" ми...
Цялата идилия продължи до последния(преди ваканцията) учебен ден.
В този ден разбрах,че тя споделя и с други в класа,нещата,които споделя с мен...Не знам защо се почувствах гадно,ревнувах,абе изобщо ненужни чувства..
Малко по - късно с един приятел сме седнали на едни столове и тя отиде и седна до НЕГО,не до мен...през часа го викна при нея и през целия час го държа за ръка...говореха си,смееха се и нито 1 от двамата не ме отчиташе..
После тя се опита да говори с мен,но бях афектиран и просто си мълчах,все едно никой не ми говори...
Чувствах си я моя,сигурна,най - добра приятелка и мислех,че това ще си остане така...Не знам защо,но чувствам нещо като желание да си остане както преди "моя",само "моя"
Като някой,който не познавам говори с нея ми е все едно,но не искам,мойте приятели да я "имат" така,както аз я "имах"...
Не сме говорили до днес..Тя няколко пъти ми каза "не можем да сме приятели вече" извиних се,благодарих и за прекрасните моменти заедно и това е ..Сега какво да правя,искам си я обратно !!! Искам си моята приятелка !!!
"Романтични" чувства нямам !!
А попита ли я за причината, когато ти е казала, че не можете да бъдете приятели повече?
Според мен това твое собственическо чувство я е отблъснало. Даже наистина да нямаш романтични чувства, като страничен наблюдател мога да ти кажа, че точно така изглежда отстрани. Явно момичето е помислило, че я харесваш, докато е тя е искала просто приятелство и е решила да се дистанцира, за да не ти дава напразни надежди.
Укроти малко тая ревност. Няма такова нещо "само твоя" когато се говори за приятелство. С това обсебване само ще я отблъснеш още повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз знам,че е така ...Да не мислите,че нарочно ги чувствам тези неща ?!?
За това не съм и казал нищо,от нещата,които съм почувствал...НИЩО...
Причината,която тя изтъкна е,че съм и се сърдел "когато ми хръмнело"..
Аз не знам дали е обсебване..Дори почвам да си мисля,че понеже аз я чувствам само приятелка,а общите ни "приятели" искат секс от нея...това май ме дразни,не друго...
Не е нужно да казваш каквото и да било, когато си личи. Мислиш ли, че тя не вижда като се цупиш, защото е седнала до някой друг? Вижда и знае причината. Явно това я дразни. Постарай се да не се държиш по този начин. Вярно е, че не можеш да контролираш чувствата си, но можеш да контролираш действията си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Май имаш някакви по силни чувства към нея, а не чисто приятелски и имаш някакво чувство за собственост към това момиче.
Всичко е на приятелска основа,може да я чувствам дори като сестра..но да ходя с нея,да се женянямам такива мераци..
Момичето ти е било приятелка. Като се има предвид този факт, тя може да контактува, да се интересува, и флиртува с други момчета, като от теб би следвало да я подкрепяш.
Обаче вместо това тя е усетила нещо, което я е накарало да се отдръпне от теб. Нормално. Направила го е. Късно е вече да си я връщаш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
пичага момичетата не са награди или неодушевени предмети!!!Искам да я имам искам да я имам тва да не ти е кукла барби?![]()
Поредния чикиджия мислещ за секс ;] земи се окроти малко ;p
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Aз ли,бе?Първоначално написано от AnzaRe
Собсвеническите ти чувства явно са я отблъснали. Опитай се да поговориш сериозно с нея. Кажи й, че цениш много приятелството ви и не искаш всичко да свършва по този нелеп начин. Все пак в днешно време е трудно да отриеш истински приятел, така че не го захвърляйте просто така![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
А ти сигурен ли си, че нямаш "романтични" чувства! Както каза някой по горе, това не е играчка. Помисли си и пробвай да игнорираш тези чувства, защото навярно тя ги е усетила, тогава всичко ще е в хармония.![]()
Излезнахме и нещата се оправиха...романтични чувства нямам,всичко си се разбра...Готови са нещата..темата може да се изтрие![]()
![]()
Браво да вас, радвам се. :P