.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

без презерватив

Здравейте!Преди 2 седмици правих секс без презерватих.Партньора ми се изпразни на корема ми.По-късно отново се повтори действието.Има ли някаква вероятност от забременяване?(не се е изпразвал в мен и не съм била в овулация)Моля Ви, помогнете...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами не знам..Но щом не си била в овулация - не мисля,че ще има проблеми..Но все пак си направи един тест.. + ..след акта се "измивайте"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А измил ли се е, изпишкал ли се е след първото празнене?
    Следващият път може да се случи да си в овулация и ако не направи тези две неща от горния ред, можеш да се окажеш бъдеща мама.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

re

ами мисля, че го направи

дори да се изпишка и да се измие пак има вероятност да забременееш...........по добре си вземи един surecheck да бъдеш спокойна

Всеки четвърти тест за бременност греши, направи си, но не се доверявай само на един.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

...

И при мен се получи същото и съм много притеснена.Свърши на корема ми но после не се изми и последва втори път.Колко голям е риска да съм забременяла?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си