Цитирай Първоначално написано от onestar
Добре де... аз пък не виждам нищо лошо.
Дори смятам, че момчето е постъпило много добре като е казало на авторката, че иска малко време, за да се изясни със себе си. Би било по-подло да я лъже, че има чувства, а в същото време да копнее по друга, нали?

За мен грешната си ти. "Разделили" сте се само за два дни и ти вече потърси друг? Ето това аз не го разбирам...

Ако възнамеряваш да продължиш с него, би било правилно да му кажеш истината... или поне на твое място бих постъпила така. Можеш ли да си с него и да криеш една такава изневяра? Къде отива доверието? Въобще каква основа ще има тази връзка?
Възможно е ако му признаеш да го загубиш завинаги, но поне ще постъпиш достойно.
Какво ще постигне, ако признае? Признанието на една изневяра не е нищо повече от измиване на ръцете. 'Ето, аз съм честен с теб и ти казвам'. Глупости, това си е успокояване на съвестта и натоварване на другият.
Ако смяташ, че тази изневяра не значи нищо, не му казвай. Нека си остане за теб. Няма смисъл да го нараняваш, прегрешението си е твое, ти си носи последствията. Но пък и аз не смятам, че си направила нещо нередно. То на практика това вашето си е временна раздяла, а след като има раздяла, не може да има изневяра.