Цитирай Първоначално написано от run_the_show
Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
Защото не ви харесваме . Защото сте ни скучни. Защото сте кошчета за душевни отпадъци. Защото само мълчите и изпълнявате всяко наше желание, нямате собствено мнение , примирявате се с всяка една наша дума, защото искате ДА НИ ЧУКАТЕ! И НИЕ ЗНАЕМ ТОВА! ЧЕ СТЕ ПО-ЛЕСНИ ОТ 2+2=4. ЛИЦЕМЕРИ! Е, вярно, докато ни зяпате циците ние можем на воля да си излеем мъката за сульо и пульо. И естествено, ще сте на нашето мнение .
Накрая ни става жал... И ви даваме шанс .. И в повечето случаи се проваляте с гръм и трясък. И после ние сме кучки. Ние сме виновни за всичко. И за глобалното затопляне.
Аааа, и най-важното - ние не ви търсим, ние не ви караме да седите при нас - ВИЕ САМИ ИДВАТЕ И ДОСАЖДАТЕ.

Частен случай ^^ Изкарах си яда.
Не съм скучен,не изпълнявам всяко желание,имам собствено мнение,не се примирявам............. Не съм лесен нито лицемер..........кошче за душевни отпадъци ми писна да съм ,шанс не ми дават поне не готините а някакви ултра злета........ акъла на които е с -5 години назад поне...... а възраста им е 18-19......права си не ни търсите освен ако не сме ви необходими да си вършим някоя услуга или да ви оправим направим неща от което не разбирате.........
Жените сме по-умни от мъжете . Гадно , но факт
"шанс не ми дават поне не готините а някакви ултра злета......"
Нали се оплакваш, че сме искали да сме само приятели с вас. А после- това са злетата.
И ти не знаеш какво искаш ^^