- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Разбиване на парола в скайп
Казаха ти с keylogger. Ще ти го обясна просто за да ме разбереш.... Това е програма която записва всеки натиснат бутон/клавиш... Просто се инсталира и се скрива трудно се засича от антивирусна... Има такива keylogger-и който имат опция за изпращане на записаната информация на FTP сървър ( такива вече до колкото съм запознат не съществуват..) или е-mail което си е удобно.. и така това е .. Може освен да разбиваш парола на скаип на е-mail Facebook и разни други такива сайтове...Отделно има и опция за снимка на екрана.. през определен интервал от време..Това е общо взето....
Аз използвам 2 такива програми за защита на компютъра ми... Снимки на всеки 3 минути и записва всеки натиснат бутон (дори и сега записва) Изключвам я обикновенно като си седя аз... отваря прозореца на програмата с комбинация от 5 клавиша избрани от мен и защитено с 2 пароли... Добре съм се защитилЗа изтриване на програмата отново иска 2 пароли
![]()
![]()
Имало и злонамерени хора... Ама си и голям кеф да цитираш думите на приятелката/приятеля при чатове
Гледат си като изтребители
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"