.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

обърнат косъм

Искам да попитам как изглежда, и как се лекува.Защото смятам че ми е излезнало такова нещо,търсих в нета снимка но не намерих..

искам само да кажа че е отдолната страна на пениса ми (това е новата ми регистрация)

ми аз до колкото знам, "обърнат косъм" значи да расте на опъки,тоест на вътре

Супер фен
    Град
    увас ;p
    на пъпка прилича.. май

Изглежда като пъпчица ама мн червена, разраязваш я с нещо като бръснарско ножче, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си го оберпаразитил ножчето и кожата около мястото където ще режеш. След това разреши пъпчицата централно отгоре и с пинсети извади косъма, след това гледай да не влезе обратно, затова го изчакай малко да израсте ... и си готов после само почисти раната и сложи една лепенка...

wolfy86

Перфектно тялооо

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от wolfy86
    Изглежда като пъпчица ама мн червена, разраязваш я с нещо като бръснарско ножче, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си го оберпаразитил ножчето и кожата около мястото където ще режеш. След това разреши пъпчицата централно отгоре и с пинсети извади косъма, след това гледай да не влезе обратно, затова го изчакай малко да израсте ... и си готов после само почисти раната и сложи една лепенка...
    Ти наред ли си?Това се прави в операционна и то от хора които знаят какво вършат оффф амин

А до автора един компрес с риванол върши работа ще извлече гнойта и всичко ще се оправи

сменяй компреса на всеки 2 часа да е непрекъсното
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си