- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се прави това?
Хора,скоро имам рожден ден и се чудя каква прическа да си направя!
Косата ми е малко под раменете и е леко чуплива,искам нещо различно,спряла съм се на тези двете,но незнам как се правят.Ще се радвам някой да ми помогне.. поне да каже с какви ролки,преси или маши може да се постигне същия ефект:
http://prikachi.com/images.php?files/1483325L.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1483326f.jpg
сама определено няма да се справиш
пробвай при фризьор
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
1.пусни твоя снимка за да видим косата ти
2.по-добре отиди на фризьор за да стане същата като от снимките![]()
`only God can judge me!
Първата мисля, че е накъдрена с преса и след това тупирана, а втората, накъдрена с маша и после лак, но според мен по-добре отиди на фризьор![]()
И аз съм на мнение,че няма да се справиш сама..
Така,че отиди на фризьор
Нищо лично,но прическата не ме кефи
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
как се сдоби с този аватар?Първоначално написано от in4et0yy
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
първо ти дори си нямаш представа как се прави а камоли да го направиш такаче отидш при специалист
и аз мисля, че това е професионално направена прическа, ще ти е трудно да постигнеш същия ефект но пробваи
мился, че тр да направиш косата си на преса и след това да се топираш![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
и м/у другото къде ще ходиш с тези прически![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Момичета се приготвя за рождения си ден,бе..Искала да бъде по-официалнаПървоначално написано от annamari
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първото е с преса , но с такива приставки,каквито виждаш и след това е топитано настрани.Второто е с маша и мисля, че е топитано в корените за това има този повдигнат ефект.
май са твърде сложни...отиди при фризьор..няма да ти вземе много,май..
ми първото ако ти под раменете няма да стане хубаво а второто май е работа на ролките
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
И мен прическата не ме кефи първата ще те помислят за плашило а втората ще станеш като кошер не си прави напразни илюзииПървоначално написано от SmilezZz
Те тези прически не мисля, че са за някакъв повод, по скоро им ги правят само за фотосесии.Не са хубави за излизане..Иначе при фризиор ако му покажеш снимката може да ти я направи.
Е ,ама тя си ги прави за рожден ден.
Първата е достааа огромна и претруфена.
Втората е семпла.
Определено ти трябва фризьор или някой приятел/родител ,който има поне малко опит да ти помогне.
Успех![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Какво им е на прическите?!Трябва ли да е като всички с правата топирана коса? Иначе се съмнявам сама да си направиш нещо такова-фризьор е решението.![]()
^'щото тя е на ава/пиф,сори..ама знам,че си ти и за т'ва го казвам ;д/
Относно прическите-хм..Тази първата на мен на нищо не ми прилича,а за втората определено трябва помощ от някой компетентен.Сама тая работа няма да я бъде.
Първоначално написано от in4et0yy
Просто аз
За прическите ти е нужна дълга коса..особено с къдриците и топирането..няма как да стане ако не ти е дълга, защото при самото къдрене дължината се скъсява и то не малко..а с топирането нагоре съвсем...а и разбирам, че искаш да си с по-специална прическа, но определено тези две не мисля, че се подходящи..с такива дори по балове и по-официални мероприятия не ходят.. да не говорим за през деняи все пак ти си преценила най-вероятно за себе си
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
абе глупости! прическите са много хубави, кви плашила кви кошери?? Олеле..пффПървоначално написано от angel4eto100
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
и аз така мисляПървоначално написано от in4et0yy
![]()