- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязване
Въпроса ми е при обрязване постоянно ли седи забелен половия член ?
Fitness
да
да,винаги е заголен!Разликата е,4е я няма тази кожи4ка!
зависи какво е обрязването ... ниско ,високо ... иначе все се вижда (дори и малко) главичката ...
Аз знам,че на запад модата е да си обрязан,а тука щом видят някой обрязан го линчуват![]()
Да си обрязан е доста по-хигиенично,но при нас в Б-я не е популярно.Само в случаите,когато се налага.Лично аз бих предпочел да съм обрязан,но нямам нито смелостта да го направя нито ми се налага.
хигиенично . . . ! може бая да си патиш да ти пари и т.н мани ти екстра си ми я така с кожичката (сЪн)![]()
+ тва когато си обрязан свършваш мн по-бавно,защото няма толкова чувствителност главичката.
пич и тва имах предвид под патене щото може да не си го дигаш толкова лесно и т.нПървоначално написано от YouAteMyHeart
нещо не си се представям да бъда обрязан...някакси ми се повдига, като си помисля какво ще да е да ми махат кожичката...![]()
flix - miss me? :>
Не се обрязвай ще съжеляваш
ако всеки ден се миеш няма да имаш проблеми с хигиената...
Станислава
Тапак! Не че нема да го вдигаш бе, повече издържаш!! увеличава с 16 минути некъде издражливостта!!!
така чеКой квото иска да прави!
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Цялата история с обрязването е свързана с хигиената или с религията.
На изток се обрязват, защото примерно при пустинна буря ако ти влезне пясък там и се възпали става голяма беля. Тук турците и евреите се обрязват поради религиозни причини, които дори и те не могат да си обяснят.
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Най-неприятното е, че като е обрязан в гащите е някак си неудобно..или поне така си мисля О.о
Who's next!
да
Препуциума тоест кожичката,която покрива главичката на пениса.Първоначално написано от wolfy86
Хаха мале мале.До къде се стигна момиче да обяснява на момче за неговите полови органи..СРАМ!Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
СРАМ И ПОЗОООР!!!!!Първоначално написано от YouAteMyHeart
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Ми то от толкова блъскане по фитнесите пичът тотално е заебал кура си, направо момичето да иде и да му "покаже"Първоначално написано от YouAteMyHeart
![]()