- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ревнувам ли ? Какво да направя
...
Сигурен ли си,че имате връзка. Познавам едно момче, дето така се е объркало.
Плюс това си едва на 13, не ги разбираш нещата.
Наистина е доста гадничко така, попитай я . . кажи й това което мислиш или пък може да е доста срамежлива . . говори с нея . . . докато се гони с другие момчета я дръпни и притисни към себе си, кажи й че я обичаш, ако тя не го направи . . сериозно си поговоретеПървоначално написано от maniaka322
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Абе ти сигурен ли си ,че ходите ?
На мен много не ми прилича на връзка.
А тя дето уж се "биела" с момчетата ми прилича на детинска зарибявка ..
Първо за мен това ми прилича на детска история .. на момичето не й давам повече от 13-14 .. а ако е на повече значи има недоизживяно детство ..
колкото до скайпа и останалото .. явно ги пише, за да те държи един вид като резерва за нея .. иначе не си обяснявам това да ги пише, а да не ги доказва ..Поговори с нея, за да знаеш на къде отиват нещата и дали изобщо има смисъл .. постави нещата така, че или да се държи както трябва с теб или да си продължава гонениците ..
![]()
Понякога е много по-трудно да се държиш свободно с човека, когото харесваш, отколкото с другите, защото се притесняваш от неговото мнение.Срам те е, притеснено ти е и се спичаш пред дадения човек и не знаеш кое е правилно и кое не.Според мен и нейният случай е такъв. Специално на тази възраст момичетата още не са осъзнали какви идиоти са момчетата и все още не са се превърнали в гадни кучки, затова мисля, че щом казва ,че те обича, значи не те лъже.Просто нещата са много по лесни, когато не се налага да застанеш очи в очи с човека и да се червиш от срам
. По-скоро се притеснява да не я зарежеш заради някоя глупост. Така че ,спокойно , само и докажи , че за теб тя е нещо специално
![]()
Бе няма кво да е пита шута в гъъзъ и тва е ... ебаси и сливата ще се бъзика с момчето така .. тая не те заслужава![]()
Първоначално написано от lucho13
Вие на колко сте? 12 или 13?? На колкото и да сте, заеби я!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Оставяй я .....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Може да я е срам , защото те харесва и т.н. Поговорете и стискам плаци всичко да е наред.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Те питаха вече, ама аз за всеки случай.. ти НАПЪЛНО ли си сигурен, че ходите ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от teenems
Мхм, и на мен ми прелича на детинска зарибявка.... Според мен все още не е пораснала.... Естествено, че ходим, всъщност аз й предложих и тя каза да... Казва, че само мене ме харесва
![]()
![]()
Първоначално написано от BloomF
13 годинишни сме или казано по друг начин, 6 клас![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
. Естествено, според мен проблема е това, че се срамува от другите. Имам впредвид, че когато аз я прегърна пред другите, тя се чувства неловко
.
А когато я прегърнеш насаме?Първоначално написано от maniaka322
Явно няма никакви чувства,а е тръгнала просто ей така..За да не е сама..
Поговори с нея,ако не стане:
"Хайде,ЧАО" ((т.е. разделете се))
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от BonbonaBaby
Май, накрая така ще стане, защото не искам да си губя времето ....![]()
Първоначално написано от BluesCat
Това се е случвало само веднъж, аз я викнах пред блока й да излезне малко, прегърнах я за 30 секунди и тъпия ми телефон звънна... След като аз затворих, при нея дойде още една нейна позната (от нейния клас) и започнаха те да си говорят, а на моите въпроси ми отговаряше само с да или не.....От тогава на сам не сме се виждали насаме, защото или аз или тя има работа, но в повечето случей, тя ми отказва. 90% съм сигорен, че нея я е много страх ..
![]()
ХАХхахаха зае*авай я бе кво се мъчиш
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от SmilezZz
Не е така, тя ходеше с един мой много добър приятел, обаче скъса с него за да тръгне с мен .... Точно затова се чуда, че ако тя си нямаше гадйе, както казваш ти може да ме е взела колкото да не е сама. Самоче тя скъса с един за да тръгне с мен .![]()
Първоначално написано от Sladurcho
Хах, в едн връзка според мен винаги има противоречия (да не се разбират двамата). то ако беше толкова лесно, хейй така аре чао щото ме дразниш...>Не звучи добре ...
![]()
6ти клас ..Остави я да си играе с другите момчета и да се гони с тях бе .. даже си играй и ти . За какви връзки ми говорите в 6ти клас.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нормално е в тая възраст, да се държи така. СРАМ е думата. Може да има притеснение от първата целувка. Това с закачките с другите момчета е лапешко. Ако са примерно много добри приятели разбирам. Ама просто я е срам пред другите. Притеснява се. Излезте насаме, поговорете, предразположи я, и мисля, че след време нещата ще потръгнат. Ако не, просто я остави, не се занимавай.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Благодаря много за саветите! Ще се постарая!
![]()
Първоначално написано от Assshley
Хах, "извинявай батко". Ще почакам, когато ти ми кажеш.. Брато не аз съм малък, тя не е пораснала :X !