.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Paradise
    Това, че сте си казали: "Айде да си станем гаджета" не значи, че имате връзка. Много други неща градят една връзка. Според мен вие сте си просто приятели, които се водят гаджета.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Това, че сте си казали: "Айде да си станем гаджета" не значи, че имате връзка. Много други неща градят една връзка. Според мен вие сте си просто приятели, които се водят гаджета.

Големи специялисти се водите всички (не се обиждай), даже ти благодаря за съвета. Айде изброй поне три други неща който градят една връзка, защото аз мисля, че това което аз съм трябвало да го направя съм го направил. Сега зависи всичко от нея ! Тя ще каже продължаваме или не .

Абе остави я.Явно е прекалено малка и не знае точно как трябва да се държи към приятеля си.Не ходите само да се каже, че си имаш приятелка, нали знаеш

Ами и мойта приятелка не ме гони... Без гоненици не може.... ЩЕ я зарежа....
    It's too late...

оо НЕ. Тя не те заслужава щом не те гони по добре я зарежи ..
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Абе остави я.Явно е прекалено малка и не знае точно как трябва да се държи към приятеля си.Не ходите само да се каже, че си имаш приятелка, нали знаеш

За мое съжеление, ти си много прав...

Такам , мило момче.
    Саветът ми е да не се отказваш ... все пак сте от малко време заедно .. тя наистина те обича и не ме питай от каде знам ... случайно .. ПАК я познавам нно не се стеснявай толкова пред другите.. те няма вечно да са там ! и просто и кажи да ти докаже някак може би ..
    Но НЕ е мястото тук да занимаваш хората с твоите глупости.. Все пак си на 13 .. даже още май нямаш 13 де ии при положение че имаш толкова добра братовчедка да ми се занимаваш тука с такива глупости и хората ... абе детскта му работа ...
    Не е важно колко време имаш, важното е как ще го изживееш.

Хахах..и как за 1 месец вече се заобичахте явно мн си я харесваш обаче моя съвет е да прекратиш нещата...от казаното се разбира,че няма голям интерес към теб..по-добре си запази достойнството и не ставай мъж под чехъл ;] колкото по-рано го направиш,толкова по-добре за теб.

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    трябва да си поговорите за птичките и пчеличките май май ....

бате, аз кво да напрая за тебе
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си