- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късмета ми се усмихва за 2ри път
Щастлив съм.. просто искам да го споделя с вас![]()
Ами историята следната..
С бившата ми приятелка отново влязохме в дълбоки взаимоотношения и най - вероятно отново ще ни се усмихне късмета.. бяхме заедно 8 месеца, и явно щом не сме преудолели и 2мата раздялата, според мен значи, че може би наистини се обичаме.. искам съвети ..![]()
![]()
[b][color=black]Espa
Ами радвай се бе .. какви съвети искаш ?Просто се радвай до като можеш..
![]()
Първоначално написано от lucho13
Ами не я изпускай отново.. това те съветвам![]()
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
А бе така се изразих бе.. какво веднага нападате.. пф
просто исках да напиша хубаво шото тука всички са с разбити сърца.. и някви подобни
[b][color=black]Espa
Ми оточнявай се кво по-точно искаш от нас..Първоначално написано от yanev4
![]()
Късмет...![]()
Първоначално написано от lucho13
Ако наистина я обичаш предложи й, но ако преди това се замисли, защото може просто да се залъгваш както в моя случай![]()
Взе ми думите от устата. Като се връщаш, припомни си защо се разделихте, и дали няма да те сполети отново. За мен връщането назад е по-голяма болка, тъкмо си се отървал и пак почваш. Ами какво да ти кажа, дано не се разделяте повече, макар че така ще се случи най-вероятно. Успех!!Първоначално написано от katichka97
Той си е написал какво иска :-p
Радвам се за тебе, не си пропилявай шанса :PПървоначално написано от yanev4
Трагедията е пълна...
То е логично да не може да преодолеете раздялата просто така. Все пак се иска време. Но щом сте решили да пробвате отново - успех.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Абе я тези които недоволстват да се осъзнаят малко! Най-накрая една тема,в която да няма оххх еми изневерих му...оххх той ми изневери,боже мой всичко свърши....айде стига с тези депресии!Все пак това е раздел ЛЮБОВ,а нали уж тя ни прави щастливи...
Евала за темичката,хубаво е че сподели с нас,8 месеца са си доста време,ако още има искра,запалете я и се обичайте![]()
![]()
![]()
и аз това им казвам .. мерси се пак![]()
[b][color=black]Espa
офф , е добре дерадвайте си се и толкоз
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ми брао много са радвам за тебобичайте се и гледайте да не се карате за глупости да не станете като 90% от форума с разбити сърчица
There is no right or wrong, only fun or boring
Е няма за какво,похвали се като стане нещоПървоначално написано от yanev4
Нямаш нужда от никакви съвети, просто се остави на времето и бъди с нея, както сте били някога.![]()
Обичай я,показвай и го и никога не я пускай да си отиде.Успехии![]()