.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да забравя бившия си приятел???

Как мога да го забравя? От 5 месеца вече нито сме се виждали, нито чували, а аз не го забравям.. ;[ Какво да правя?

моят случай е подобен .. затормозявам се излишно с мислите за него

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    С инат и воля всичко с постига, а и времето лекува. Ако постоянно мислиш за него и всяко нещо ти напомня за него, не 5 месеца ами5 години няма да можеш да го забравиш...
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Ако наистина си го обичала, няма да го забравиш. Поне така е при мен.
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Голям фен Аватара на playhard1
    И аз това питах вчера.. Не можеш да забравиш, каквото и да направиш. Но се постарай да не мислиш за него. Съветите, които са ми давали са: излизай по-често с приятели, дори и да не ти се излиза, запознавай се с повече хора, и общувай с повече момичета (в твоя случай с момчета). И аз съм като вас, не мога да забравя, но се опитвам.

Едва ли можеш да го забравиш просто ей така,но разсейвайки мислите си в други посоки,ще свикнеш с липсата му,ще имаш очи за друг и постепенно ще го забравиш!

Голям фен Аватара на playhard1
    ако бях модератор щях да направя темата "важна" да излиза най-отгоре

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    ако бях модератор щях да направя темата "важна" да излиза най-отгоре
    Няма смисал,всеки си има индивидуална рецепта за това как да забрави бившата/бившия си... наистина горе някой спомена,че е въпрос на силна воля,аз също мисля,че определено волята играе силна роля.

еми помисли малко от неговата гледна точка каква си ти в неговите очи и набързо ще се обедиш че не те заслужава Щом така е решил да си гледа работата -мъже колкото искаш -гледай да си правиш кефа и това е най-важното всичко друго ще дойде от самосебе си.Само не се филмирай и не си мисли за него като оставаш сама просто това е най-лошото нещо,което можеш да правиш!Отвори някой учебник вземи прочети нещо или квото и да е само не мисли за него

Авторке ще те посъветвам.
    Каквото и да си предприела не се връщай назад!!Не прави грешка,дори и сега ако си имаш приятел,не прави грешката да се върнеш,естествено ако сегашния ти приятел не се държи добре.
    А по темата:
    -Просто няма смисъл,като знаеш,че той дори не мисли за теб ;]
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Едва ли можеш да го забравиш просто ей така,но разсейвайки мислите си в други посоки,ще свикнеш с липсата му,ще имаш очи за друг и постепенно ще го забравиш!
    + 1 личен опит..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    ForSaken city (:
    Ако си го обичала много и сте били дълго време заедно .. трудно ще го забравиш .. и знаеш ли .. може би дори и да го преглътнеш .. някъде в теб още ще има една малка частица която изгаря по него ..
    Смело напред .. надявам се времето да ти помогне ..
    приятели, кафета, дискотеки .. разнообразие..
    Това ти трябва .. (:

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не можеш да забравиш човек,който обичаш..Най-много да "заличиш" спомените и мислите си..
    И за да го направиш ти трябва доста силна воля.. + излизай с приятели,намери си някакво хоби,чети - пиши - учи..
    Когато се занимаваш с нещо - ще "разсейваш" мислите си и ще свикнеш да живееш без него
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ние не можем да ти кажем как да го забравиш, просто се остави на времето и имай воля.Всичко ще се подреди.Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си