- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е amk933
Дядо ми е бил заместник министър и първи икономически съветник на президента. Братът на баба ми - шеф на мисията на България в централата на ООН в Женева. Другият и брат - известен политически и не само автор. Другият ми дядо беше съветник на министъра на архитектурата в Узбекистан. Беше правил устройствения план с още няколко човека.Първоначално написано от metaxa
Спасила е голяма част от семейството ми, когато са бягали от Турция през 1916 година.
Бойко Борисов аз лично го харесвам като политик. Смятам, че на България точно сега и трябва твърда ръка.
Станишев не ми се коментира. За затвора е.
Любим...може би Труман.Но в същност и Чърчил много ми харесва.
Да. Папагали - 2.
Малко. Предимно петък, събота и ваканциите, но не винаги...
Да. Има смисъл езици да се учат като си много малък. Аз говоря английски понякога по-добре от български. Например биология, химия, политика на български изобщо не ги знам. Освен това много често ми се случва да обяснявам на наще разни думи, защото не се сещам как е на български, което отчитам като негатив. Но време за български сега нямам.Догодина и за него ще намеря.
Баш Труман и Чърчил, които са ни обрекли на комунистическа забрава ли?
Смята,че Рузвелт е водил къде-къде по-успешна политика?
хм?
//заради отношението и гледната точка към Америка питах за нея, нм.
а каква всъщност е мечтата ти? назови я, не я обяснявай)
като каза филантроп, какво харесваш у хората(като вид:Д)?
и си повтарям въпроса - в какво би вливал пари?
Да, християнин съм. Майка ми е апостолически християнин, баща ми православен, а аз съм кръщаван в католическа църква. Какъв съм точно не знам, но християнин...по-скоро апостолически.Първоначално написано от DannyBateman
Не. Иска ми се да вярвам на историята.
Просто човече. Селянин диктатор.
Английски идеално и български също. Освен това знаех много добре немски и сега пак го уча. Бил съм в Германия 2 пъти и в Австрия също. Даже учих за малко в Германия. Миналата година започнах и испански. Освен това разбирам арменски и руски.![]()
Нокиа Н900
Екшън-комедии. Гледам филми за разтоварване. И на театър също ходя за това. Стига ми натоварването, та да се товаря още и с тежки филми и представления. Рядко гледам драми и трилъри...
Като народност или като човек?
Ненавиждам подлостта, завистта и лъжците.
Харесвам прямостта и честността. Но тези качества вече изчезват.
Ок на английски ще е...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Well, the American Dream is defined quite precisely anyway...It is not only about money, but about working hard as well. As the Americans themselves say the harder you try, the more likely you are to get ahead in life. I was not born with a silver spoon in my mouth, so for me my American Dream commences with becoming somewhat affluent and runing either my own business or getting involved in politics. I long to go to the university I am aiming for and to become influential enough by the end of my life so as to be able to help people out and endow charity organizations, orphanages, talanted kids and poor people with the money they need...![]()
Хммм...не бих обвинявал тях за това.Първоначално написано от w0sh
Като цяло политиката на Рузвелт и продължена от Труман ми харесва. Аз съм казвал неведнъж, че използването на ОМП от страна на Америка в края на ВСВ е правилно и заради това подкрепям Труман.
Чърчил ми е идол за политик, който успява с речите си да сплоти една нация в много тежки времена, времена на война и на поражения. Ако не е бил той смятам че Великобритания щеше да се поддаде на Германия и щеше да бъде окупирана, особено, ако оня мухлъо Чеймбърлен беше останал.![]()
За народност честно казано не знам вече...Първоначално написано от DannyBateman
По линия на майка ми всички са арменци, а в Армения е като в Израел - матриархат. Ако майката е арменка и детето е такова.
Баща ми да кажем е 100% българин.
Аз, обаче, раста сред американци. Възпитаван съм по техния модел, говоря английски, уча в тяхно училище, придобивам някаки черти от техния манталитет и ми е много странно.
Освен това не знам дали има държава, от която да нямам познати.
Не знам. Да речем арменец от български произход. На мен всъщност много ми се живее в Ереван, обаче баща ми не знае арменски и не става, докато аз и майка ми знаем идеален български.![]()
Като човек хората покрай мен трябва да ме определят. Честно казано едно от нещата на американската система, които ненавиждам е самооценяването, което често ни карат да правим...
Би ли изживял по различен начин досегашния си живот?
Audio ergo sum
Космополитен човек ли си или си по-скоро поддържаш контакти само с хора от твоята среда (като връстници от по-заможни семейства да речем)
Строги ли са родителите ти?
Пушиш ли козче?За или против? Друго опитвал ли си?
Крал ли си някога нещо (заради тръпката)?
На колко беше, когато за последно си игра с лего? :P
За такива въпроси се сещам просто.![]()
Мечтата ми не искам да я споделям. Като я стигна тогава. Тя си е лично моя.Първоначално написано от Sham
Харесвам целеустремеността, дискретността, отговорността, честността, ясните искания и нещата с точните им имена без завъртулки. Това харесвам в един човек.
Аз казах, че бих вливал в благотворитлност. Иначе за лични облаги бих вливал в акции на борсата, но това си е риск печели, риск губи.![]()
Сега сигурно ще ме намрази половината ВТН.Първоначално написано от BenSherman
Ще бъда честен. Харесвам ги като хора. Имам приятели евреи и се разбирам с тях повече от идеално. Но принципно арменците и евреите са много близки народи, да различни, но и много сходни. Колкото сме близки с гърците, толкова и с евреите, така че те спрямо мен не са расисти и си контактувам с тях нормално. Нямам за какво да им завиждам, нито те на мен. Евреите, с които общувам са уникални хора. Едни страхотни приятели и след като нямам лоши лични впечатления от тях, не мога да кажа нищо лошо.![]()
Не. Харесвам си живота. Щастлив съм.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Космополитен. Изобщо не ме интересува човека срещу мен колко пари има/няма. Не деля хората на бедни и богати, нито ги преценям по това. Парите са нещо много променливо. Днес ги има, утре не. Онова в главата винаги си е там.Първоначално написано от filmimilmi
Родителите ми не са строги хич. Не ми се месят в живота изобщо. Не ме и карат да учат. Случвало се е даже да ми се карат, че много уча и да ми откачат бушоните. Също така ме карат да пия, а аз принципно не обичам много.![]()
Не пуша. Имам астма. То покрай мен като пушат цигари се задушавам, пък аз ако изпуша директно ще си напечатам некролога. Друго не съм пробвал. Не съм за наркотиците. По-скоро против, особено срещу синтетичните.
Не. Никога не съм крал, не съм се и сещал да крада.
С лего... 4-5 годишен бях, когато си играх за последно.![]()
Оу,имам няколко въпроса към теб:
1.Приемаш ли булка,маалко по-ниска от 1.70?Защото ние така леко го отнасяме към 1.60![]()
![]()
2.Искаш ли харем?(това не очаквах,че ще го напиша...)
3.Назад в темата някой те беше питал за Бил Гейтс.Аз искам да те питам за моя най най най-голям кумир в сферата на бизнеса - Доналд Тръмп.Лично съм гледала всичките стажанти(днес тегля новия епизод) и съм прочела много от книгите му.Мой близък приятел е работил за него много години.Знам ужасно много неща за него и независимо колко много го харесвам като човек имам малко смесени чувства по отношение на някои аспекти от живота му.Искам да видя и твоята гледна точка![]()
4.Това лято ще идваш ли във Варна?Можем да се срещнем някъде.Аз живея там и често ходя на Златните и Албена.
Май това са ми въпросите за сега.Ако измисля нещо после,пак ще пиша![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Интересуваш ли се от антропология и класифицираш ли се към някой подтип?
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Това не знам комплимент или обида бешеПървоначално написано от BenSherman
...да речем първото. Мерси, но аз така и така в България не знам дали някога ще се върна. На мен ми остава още малко тук.
![]()
1. Ами това беше най-общо казана. Естествено, че, ако момичето е готино, приемам. Няма да тръгна да я меря с метър.Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
2. Ами малко множко ми се събрахте из тоя форум. Пафи, ти...Принципно харемите са ми странни. Най-странното в парковете, пазарите, моловете из Близкия Изток ми беше като си вървя да гледам един мъж с 5 жени около него и 20ина деца...![]()
3. За Тръмп писан някъде из темата. Напиши Тръмп в търсачката и едно от последните неща, които трябва да излезе е това.
4. Ами май да, но не съм сигурен изобщо. Това е първата година, в която няма да ходя на море, защото главата няма да мога да си обърна. Ако ми остане време, имам малко работа и на Златните за около седмица и може да отида. Ще ти пиша, ако ходя.![]()
От антропология в момента не се интересувам, но съм си мислел да я запиша като Minor в университет. Доколкото знам е наука свързана с изучаването на хората, а това е много полезно за бизнес, политика и етс. Ако ми кажеш какви са подтиповете може да ти кажа дали се квалифицирам. Но, ако е много писането, не се притеснявай.Първоначално написано от AutumnTears
![]()
Хм..
Защо ти се живее някъде в "Арабските емирства или Южна Африка"?
Политически възгледи?
Огън, вода, въздух или земя?
Кое те накара да не учиш в България?
Кризата социално-икономическа ли е, или културно-интелектуална?
П.п. Малко повтаряще се въпроси със Дъмб.
Уж беше вярно това. Но си има логично обяснение. В Америка както някои евреи си имат ционистката организация, така всички арменци по целия свят без изключения си имаме наша организация, която обаче няма националистическия елемент като при евреите, а е по-скоро да ни съхрани като общност извън Армения. И в политиката на Америка двете много често кръстосват шпаги за политическо влияние. Например на последните избори нашата беше дала 300 милиона долара за кампанията на Обама, а те не знам колко. И някакви такива са, но като цяло евреите много се ядосват на израелското правителство, че още не е признало геноцида. В Израел има няколко наши места и евреите се държат много добре. Има определени евреи и определени арменци, които не се харесват. И това е по-скоро усещане у някой по-възрастни хора. Сега сред по-младите не е така. Поне покрай мен има много евреи и с всички се разбирам супер. Оня ден пак се запознах с едни евреи и в началото не знаех, че са такива и както си говорехме стана дума кой какъв е и съвсем потръгна разговора.Първоначално написано от Raybeez
![]()
Живее ми се там, защото е много по-различно. Специално Близкия Изток ми харесва пъти повече от Западна Европа. Трябва да отидеш и да видиш. Чужденците ги третират хипер добре, обслужването е на недостижимо ниво. Абе чужденеца и арабина са царе там. За Южна Африка...мечта ми е да отида до Африка като цяло. Просто съм сигурен, че ще е страхотно изживяване, а за мен ще е и нещо ново. Плюс това не е зле човек от време на време да попада на такива места, за да оцени колко много има всъщност и да си даде сметка за някои неща.Първоначално написано от jghgh
Политически възгледи - демокрация с крайно капиталистически пазар. В смисъл аз уча сравнителна политика в момента и, ако развия профила на всичко, което ми харесва 3 страници няма да стигнат.![]()
Не смяташ ли, че цялата тази амбиция и целеустременост те лишават от много типични за връстниците ти изживявания?
Има ли моменти, когато се чувстваш неудовлетворен? Как се справяш с тях?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!